Ze zijn niet meer te vinden: enthousiaste medewerkers die met volle overgave en motivatie aan de slag gaan bij hun nieuwe baan.

Ze zijn niet meer te vinden: enthousiaste medewerkers die met volle overgave en motivatie aan de slag gaan bij hun nieuwe baan.
Pssst! Hey jij! Ja jij, ben jij onze nieuwe, enthousiaste collega?
Het zal de horeca niet makkelijk vallen om de achterstallige belastingschuld uit de coronatijd te betalen.
Het is een trend van gemakzucht en nalatigheid onder kleuters die we steeds vaker terugzien in de horeca: kleuters die hun ouders een iPad geven om rustig te kunnen eten.
“Ik vind het gewoon ongemakkelijk om nu nog te zeggen dat ik Nederlands ben, straks denkt die gast dat ik gek ben”
Stan heeft al driehonderdzesendertig spareribs achter de kiezen.
Door de inflatie zijn de meeste artikelen in de supermarkt flink gestegen in prijs.
De daghap is meestal eigenlijk gewoon een jaarhap. Dat was de conclusie van een groot onderzoek in een uitzending van de Keuringsdienst van Waarde. Zij stellen dat er bij geen enkele horecaonderneming in Nederland nog een daghap te vinden is en deze is door getransformeerd naar een andere level.
Een kernoorlog zou de genadeklap betekenen voor de horeca.
De 31-jarige Max kan in een restaurant maar geen keuze maken uit het menu. Hij vraagt daarom de […]
De clubs gaan nu tot 01.00 uur open, niet alleen omdat de ziekenhuisbezetting daalt, maar ook om dj’s die altijd moeten openen eens kans te geven een keer te draaien voor een publiek dat groter is dan 10 mensen die net zijn komen binnendruppelen.
Door de heropening na de lockdown is de vraag naar horecapersoneel flink toegenomen.
Horecabaas Sjoerd is niet woedend. De eigenaar van café het Zonnetje in Boskoop omschrijft zijn huidige gemoedstoestand als […]
De persconferentie van morgen zal live worden uitgezonden in Belgische cafés.
Je favoriete horeca wil je juist ook in moeilijke tijden steunen.
Het is vandaag op veel plekken flink uit de hand gelopen op de Black Frimibo.
De 23-jarige Jesse is de overheid weer eens te slim af.
Voor de 11-jarige Felix uit Hengelo is deze regenachtige middag een middag als alle anderen.
Een kippetje, rib-eye of toch liever de zalm? Elke keer als Simone (23) uit eten gaat, zit ze met de handen in het haar. Tot ze zag dat er vaak maar één of twee vegetarische opties op het menu stonden.
Al dagen is er een enorme animo voor een Utrechts restaurant. De klanten hebben namelijk gehoord van het unieke concept van de eettent, en zijn laaiend enthousiast. “Het is een hele ervaring: je zit uren op de stoep en dan krijg je als je geluk hebt een drankje.”
Vanaf 25 september moet iedereen die binnen in de horeca iets wilt eten of drinken een coronatoegangsbewijs laten zien. Omdat veel horeca heeft aangegeven hier niet aan mee te willen werken heeft het kabinet al direct extra acties aangekondigd: mystery-coronapatiënten.
Sinds de invoering van de coronapas voor horeca is aangekondigd ziet de GGD een forse stijging in gemaakte vaccinatie-afspraken. Het mislopen van een bittergarnituurtje in de kroeg blijkt voor veel mensen het meest overtuigende argument om toch te vaccineren.
Vandaag kondigt het demissionair kabinet nieuwe coronamaatregelen aan, waaronder het verplichten van de coronapas om de horeca te kunnen bezoeken. Toch wil minister Hugo de Jonge de ongevaccineerden ook tegemoet komen: ‘Je kunt nog wel in de horeca werken.’
Een nieuwe dining experience doet zijn intrede in Nederland: uit eten in een windtunnel.
Na maanden wachten mag de horeca eindelijk weer open, maar nu het zover is dient het volgende probleem zich aan: er is geen personeel om mensen te bedienen.
Albert Heijn wil financieel gecompenseerd worden door de overheid nu mensen ook op het terras drinken kunnen kopen.
De 24-jarige Eline uit Utrecht is sinds de horeca dicht is, niet meer naar de wc geweest. Maandenlang houdt ze noodgedwongen haar plas op.
Overal in het land zijn vandaag de terrassen open.
Tientallen lokale horecaondernemers zeggen op 2 maart, tegen de coronamaatregelen in, open te gaan.
Bij de heropening van de horeca worden cafés en restaurants verplicht om een hoesthok of kuchruimte in te richten.
Dennis van Iperen uit Woerden doet vandaag mee aan de #BlackMonday-protestactie van de horeca.
De beslissing om teststraten open te laten tijdens de feestdagen is in het verkeerde keelgat geschoten bij Nederlanders die liever naar de kroeg of het restaurant gaan.
De jute zak is voor eigenaar en klant hard bewijs dat er ambachtelijke patat wordt geserveerd.
De persconferentie wordt vanavond gehouden in een bruine kroeg.
De nieuwe coronamaatregelen zijn voor veel Nederlanders een klap, maar horecaondernemer Gaston Vliert weigert om bij de pakken neer te gaan zitten.
Goed nieuws vanavond op de persconferentie.
De Amsterdamse discotheek Disco Dolly sluit per direct haar deuren.