Roman Samborskyi / Shutterstock

Disco Dolly stopt als discotheek en gaat verder als moreel kompas

De Amsterdamse discotheek Disco Dolly sluit per direct haar deuren. De afgelopen dagen ontstond kritiek op de club, die zich niet zou hebben gehouden aan de coronaregels. In de club werd onder meer volop gedanst. Toch hoeven fans van Disco Dolly niet bang te zijn dat Dolly helemaal ophoudt te bestaan: de club gaat verder als moreel kompas.

Pim Evers, mede-eigenaar van Disco Dolly, heeft gemengde gevoelens. “Disco Dolly, dat was natuurlijk een begrip. Dan denk je aan dansen tot in de vroege uurtjes, camera’s afplakken van bezoekers zodat ze geen opnames kunnen maken van het overtreden van de regels en de stoelen aan de kant schuiven zodat bezoekers niet kunnen zitten, terwijl dat wel verplicht is. Dat gaat straks allemaal verdwijnen. Eeuwig zonde.”

Toch is hij blij dat Disco Dolly een doorstart kan maken. “We moesten snel schakelen. Onszelf de vraag stellen: wat vinden we nou het allerleukst? Dan zeg ik: mensen helpen het goede te doen, de juiste morele keuzes maken.”

Evers verwacht ‘ergens volgende week’ weer open te gaan. Voor grote groepen geldt tijdelijk een speciale korting.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn verdiensten kwamen per dag neer op $ 3400 tot SARS-CoV-2 uitbrak. Nu werk ik vanuit huis en verdien per dag maar liefst € 4272,26 (inclusief fooi) per dag.

Doe ook mee en meld je bij: http://www.speldt.nl.
Vooraf aanmelden en alleen betalen met creditcart zijn verplicht vanwege de pandemie!

p.s. Tongen kan niet vanwege het mondkapje.

gravatar

Heeft eigenaar Pim Evers van Disco Dolly, voor een moreel kompas, al contact opgenomen met de eigenaren van nachtclub De School in Amsterdam?

Voordat je het weet moet hij zijn ontslag omdat zijn deurbeleid te weinig divers is.

Corrie, uw vaste prik voor fatsoenlijk comment.

Reageer