De Speld LIVE

(De Speld LIVE is also available in English. Please enter your contact details in the form below)

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Nu komt De Speld naar je toe met een wervelende liveshow. Op zoek naar een luchtig intermezzo voor je (digitale) event, bedrijfsfeest of hackaton? De Speld komt jouw gelegenheid op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier. Humoristisch, op maat gemaakt, interactief en zowel off- als online. 

De Speld heeft ook een nieuwsquiz ontwikkeld. Deze kun je hier boeken.
Wil je een workshop voor groepen tot 20 mensen boeken? Klik hier.

Hoe werkt dat dan?

Live: Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes interviews en filmpjes. Perfect voor evenementen die nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel zoeken. De Speld LIVE heeft op meer dan honderd congressen, bedrijfsfeesten, en andersoortige evenementen opgetreden. We weten daarom precies wat leeft in jouw branche en hoe we daarop in kunnen spelen.

Online: Vanuit het hoofdkwartier van De Speld zenden we de show rechtstreeks uit. Dat gebeurt via YouTube Live of Zoom, maar we hebben ook alle mogelijkheden om het signaal uit te zenden naar jouw videoplatform van keuze. 

Vraag meteen onze beschikbaarheid en prijzen op via het formulier hieronder. 

“Een te gekke afsluiting van onze inspiratiedag, kort maar krachtig, vol met humor en echte professionals op het podium met goed improvisatietalent”
Shirley van der Sman, Jeugdformaat, juli 2022

“De Speld LIVE zorgt voor een verfrissende aftrap en zet aan tot anders denken op een dag vol inhoudelijke onderwerpen.”
Ilse van der Grift, VNG Grondstoffencongres, maart 2022

“De LIVE-nieuwsshow is een humoristisch en vermakelijke aanvulling op je programma. Bij ons SocialToday Event was deze op maat gemaakte afsluiting van de dag een groot succes!”
Alieke Ingerman, Frankwatching, februari 2022

“Dit hadden we eerder moeten doen.”
Ron Thomassen, Linehub, december 2021

De Speld LIVE is de perfecte aanvulling op een congres of evenement. De spelers raken de juiste snaar en passen hun satire perfect aan de doelgroep aan. De show is snel, wervelend, kritisch en vooral vol met intelligente humor.” Eefje Perey, MECC, oktober 2021

 

De Speld LIVE aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.