De Speld LIVE

(De Speld LIVE is also available in English. Please enter your contact details in the form below)

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Nu komt De Speld naar je toe met een wervelende liveshow. Op zoek naar een luchtig intermezzo voor je (digitale) event, bedrijfsfeest of hackaton? De Speld komt jouw gelegenheid op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier. Humoristisch, op maat gemaakt, interactief en zowel off- als online. 

De Speld heeft ook een nieuwsquiz ontwikkeld. Deze kun je hier boeken.
Wil je een workshop voor groepen tot 20 mensen boeken? Klik hier.

Hoe werkt dat dan?

Live: Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes interviews en filmpjes. Perfect voor evenementen die nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel zoeken. De Speld LIVE heeft op meer dan honderd congressen, bedrijfsfeesten, en andersoortige evenementen opgetreden. We weten daarom precies wat leeft in jouw branche en hoe we daarop in kunnen spelen.

Online: Vanuit het hoofdkwartier van De Speld zenden we de show rechtstreeks uit. Dat gebeurt via YouTube Live of Zoom, maar we hebben ook alle mogelijkheden om het signaal uit te zenden naar jouw videoplatform van keuze. 

Boek de De Speld LIVE direct via het formulier hieronder. 

De Speld Live is de perfecte aanvulling op een congres of evenement. De spelers raken de juiste snaar en passen hun satire perfect aan de doelgroep aan. De show is snel, wervelend, kritisch en vooral vol met intelligente humor.” Eefje Perey, MECC, oktober 2021

“Het was echt geweldig. De bijdrage van De Speld LIVE heeft de juiste energie in de dag gebracht. Ik was heel nieuwsgierig wat ze gingen doen, en sta ervan versteld hoe De Speld de juiste snaar heeft geraakt.”
Renate van Dorst, Ouderwijzer, oktober 2021

“De Live nieuwsshow is een humoristisch en vermakelijke aanvulling op je programma. Bij ons SocialToday Event was deze op maat gemaakte afsluiting van de dag een groot succes!”
Alieke Ingerman, Frankwatching, februari 2021

“Wederom een vermakelijke show op maat! Dit keer een online variant, waarbij het publiek thuis vanaf de bank lachend achterover kon leunen.”
Koen Poortema, Create Tomorrow, mei 2020

 

De Speld LIVE aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.