De Speld LIVE

(De Speld LIVE is also available in English. Please enter your contact details in the form below)

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Nu komt De Speld naar je toe met een wervelende liveshow. Op zoek naar een luchtig intermezzo voor je (digitale) event, bedrijfsfeest of hackaton? De Speld komt jouw gelegenheid op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier. Humoristisch, op maat gemaakt, interactief en zowel off- als online. 

Hoe werkt dat dan?

Online: Vanuit het hoofdkwartier van De Speld zenden we de show rechtstreeks uit. Dat gebeurt via YouTube Live of Zoom, maar we hebben ook alle mogelijkheden om het signaal uit te zenden naar jouw videoplatform van keuze. 

Offline: Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes interviews en filmpjes. Perfect voor evenementen die nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel zoeken. De Speld LIVE heeft op meer dan honderd congressen, bedrijfsfeesten, en andersoortige evenementen opgetreden. We weten daarom precies wat leeft in jouw branche en hoe we daarop in kunnen spelen.

Boek de show direct via het formulier hieronder.  De Speld heeft ook een workshop Humoristisch Schrijven voor kleinere groepen. Deze kun je op een aparte pagina boeken.

De Speld Live heeft in een half uurtje alle collega’s erg aan het lachen gemaakt met gevatte humor en vooral door een sterke voorbereiding waardoor zelfs online de collega’s zich herkennen in de nieuwsfeed die de Speld LIVE voorschotelde.”
Nina de Graaf, DearNova, juli 2020

“Wederom een vermakelijke show op maat! Dit keer een online variant, waarbij het publiek thuis vanaf de bank lachend achterover kon leunen.”
Koen Poortema, Create Tomorrow, mei 2020

“Een aanrader als uw organisatie of event wel wat zelfspot kan gebruiken.”
Loes Beekman, Klimaatnacht Milieudefensie, juni 2019

De Speld LIVE aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.