Studio Speld & Shutterstock / Marek Minor

Studio Speld & Shutterstock / Marek Minor

Het Rollende-programma voor de komende weken in het Amsterdamse Westerpark

Afgelopen weekend was het Rollende Keukens festival in het Westerpark in Amsterdam. Een evenement met foodtrucks, muziek en meer. Maar voor wie dacht dat het daar bij bleef, heeft het mis. Deze Rollende weekenden staan de komende weken nog op het programma:

17 t/m 20 mei: Rollende Badkamers
Tegeltjes, spiegels en douchekoppen. Dit weekend staat helemaal in het teken van de nieuwste snufjes op het gebied van badkamers. Zo is er voor het eerst dit jaar een karaoke-douchecabine aanwezig op het festijn.

24 t/m 26 mei: Rollende Meterkasten
Speciaal voor mensen die een lekker hapje en drankje graag combineren met kijken of de stoppen weer zijn doorgeslagen. De organisatie benadrukt om de stroomkabels zo weinig mogelijk aan te raken. “Dat had ons vorig jaar veel gedoe kunnen schelen.”

31 mei t/m 2 juni: Rollende Toiletten
Dixies, heel veel dixi’s. Eigenlijk alleen maar dixi’s. Blauwe dixi’s, maar ook: rode dixi’s. Welke dixi is het fijnst? Kom ze testen en ervaar jouw favoriete mobiele toilet. De schoonmakers komen pas zondagavond.

7 t/m 9 juni: Rollende Gangen
Een van de mindere weekenden, als je het ons vraagt. Het Westerpark knapt niet op van zo veel muur. Al die gangen maken het ook een soort groot doolhof, wat wel weer leuk is voor de kinderen. Als ze terugkeren.

14 t/m 16 juni: Rollende Slaapkamers
Er kan op zachte, maar onstabiele bedden worden gesprongen en foodtrucks verkopen eten uit het midnight snack-segment: een hele zak chips, een hele rol koekjes en een zak dropduo’s. Verder kunnen bezoekers genieten van een breed scala nachtlampjes en van die haakjes om je badjas aan op te hangen.

21 t/m 23 juni: Rollende Garages
Het gebeurt niet vaak dat je in het Westerpark zo veel winterbanden kan vinden. Het hoogtepunt is de hoek met objecten die vast nog wel eens handig zijn, maar niet binnen nu en vijf jaar. De organisatie benadrukt dat er wederom geen auto’s zullen zijn.

28 t/m 30 juni: Rollende Kelders
Traditioneel wordt het Rollende seizoen afgesloten met het afgraven van het Westerpark. Op 2.5 meter diepte kun je genieten van kleine porties eten die, vanwege het maandsalaris dat je eraan hebt uitgegeven, toch net iets minder smaken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *