oneinchpunch / shutterstock.com

Kabinet vervroegt sluitingstijd horeca zodat afters eindelijk eens op normaal tijdstip kunnen beginnen

Goed nieuws vanavond op de persconferentie. Het kabinet vervroegt de sluitingstijd van de horeca zodat afters eindelijk eens op een normaal tijdstip kunnen beginnen. Een godsgeschenk voor onder meer Marissa en haar vrienden.

“Zó blij dat we vanaf zondag gewoon kunnen beginnen met het toetje: met z’n zeventienen op een bank niet al te luide techno luisteren voor de buren, drugs gebruiken en met elkaar knuffelen en dansen en hoesten”, zegt Marissa. “En ja, dat het deze zondag ingaat hoeft voor een keer niet erg te zijn. Ken je het spreekwoord ‘in het weekend een vent, maandag absent’?”

Voor Marissa’s beste vriendin is de nieuwe maatregel een enorme opluchting. “Het is voor iedereen toch altijd een beetje de tijd uitzitten tot de after en nu wordt het gewoon voor ons besloten. Bovendien kunnen we voortaan zeker zes uur langer gezellig met z’n allen in iemand studiootje zitten, heel chill.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb geen idee waarom Aïda Peimaei en Jan van Tienen de Afters hier te berde brengen.

Voor de lezers thuis: De Afters, een christelijke-rockband uit Dallas, zijn in ons land bekend van hun optreden op de EO-Jongerendag in 2011.

Misschien worden ze aangehaald, omdat ze nooit op onchristelijke uren (na middernacht) speelden. Overigens ook nooit op zondag.

Reageer
gravatar

Nee, dat spreekwoord ken ik niet, maar de volgende gezegden wel;
“Verwend door een vreemde vent, een maand later in ‘n abortuskliniek present.”
“Beter in bed geneukt door een hitsige vent, dan op een lekke luchtbed in een tent.”
“Slaap alleen met een getrouwde vent, wiens vrouw jou niet kent.”

Reageer
gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdienen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fulltime baan hebt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies op deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een goede kans. Voor meer informatie,…….. http://webcash5.club

Reageer