NOS

NOS

Utrechts restaurant heeft uniek concept: ‘Uren op stoep zitten en betalen zonder eten’

Al dagen is er een enorme animo voor een Utrechts restaurant. De klanten hebben namelijk gehoord van het unieke concept van de eettent, en zijn laaiend enthousiast. “Het is een hele ervaring: je zit uren op de stoep en dan krijg je als je geluk hebt een drankje.”

Daarnaast maken ze gebruik van het een betaal-wat-je-wilt-concept, dat over is komen waaien van de obscuurdere Berlijnse clubs. “Je legt allemaal geld in, en dan laat je het aan de steenrijke ondernemer wat ’ie er mee doet. Hartstikke spannend natuurlijk, echt even heel iets anders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We gaan dit concept uitrollen door heel Nederland!

Mensen kunnen ook een kortingskode kopen voor op hun telefoon.
Met van die blokjes, QR heet dat geloof ik.

Mogen ze langer blijven zitten.

Reageer
gravatar

Persoonlijk vind ik het een laf artikel. Het gaat over veel belangrijker zaken dan financiële transacties en dat zal Matthijs ook wel weten. Daarom 1 ster voor de moeite.

gravatar

Dit zijn levensgevaarlijke mensen! Die moet je geen drankje geven maar een knuppel in hun smoel! Blijkbaar hebben ze niks geleerd van de toeslagen affaire: met de overheid valt niet te sollen (door brave burgers dan).

Reageer
gravatar

Het mooiste was eigenlijk de saamhorigheid. Heel veel mensen met dezelfde hobbies en interesses. Zoals pokémons vangen, je mening geven op facebook, vissen en darten kijken.

Reageer