NOS

NOS

Gestrande reiziger Utrecht hoeft na 8 gratis NS-koffies in ieder geval niet meer op zoek naar een slaapplaats

Door een grote stroomstoring gisteravond was de 25-jarige Marit uit Maastricht uren gestrand op Utrecht Centraal, maar er was een meevaller: na acht gratis koffies van de NS te hebben ontvangen, hoefde ze in ieder geval niet meer op zoek naar een vervangende slaapplaats.

“Ik was al op zoek gegaan naar goedkope hotels of zelfs eventueel een vies hostel, maar ik merkte dat ik helemaal niet moe ben joh”, zegt Marit, die net daarna haar negende koffie van een NS-medewerker aangeboden krijgt. “Ik ben uiteindelijk maar lekker de stad in gegaan, er zijn best leuke feestjes op de maandag in Utrecht kwam ik achter.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *