U2M Brand / Shutterstock

Wil je de horeca écht steunen? Kom dan 12 uur per dag in de afwas werken voor een paar euro per uur

Steun de horeca! Niemand die deze boodschap gemist heeft de afgelopen twee jaar. Maar hoe kan je de horeca nou écht steunen? Wij weten het wel: door 12 uur per dag in de afwas te gaan werken voor een paar euro per uur. De horeca kampt namelijk nog altijd met een groot personeelstekort. Naar schatting zijn rond de 150.000 mensen ergens anders gaan werken door de onzekerheid van de vele lockdowns. Vooral in de afwas hebben veel mensen een carrièreswitch gemaakt naar de zorg of de GGD. Het ideale moment dus om te laten zien uit welk hout je bent gesneden en dat je niet vies bent om even flink aan de bak te gaan. Steun de horeca!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben helaas geen goede bordenwasser, al moet ik zeggen: scherven brengen geluk, hihi. Maar voor uw uitzendbureau kan ik inspringen als zakkenwasser. Daar valt weinig aan te verkloten. Toch?