lunopark / Shutterstock

lunopark / Shutterstock

Horeca op zoek naar nieuw personeel zonder jan-tot-dec-mentaliteit

Door de heropening na de lockdown is de vraag naar horecapersoneel flink toegenomen. Veel cafés en restaurants zijn met spoed op zoek naar nieuw personeel zonder een januari-tot-december-mentaliteit. 

“Wij hebben bijna al ons vorige personeel moeten laten gaan. Die waren de onzekerheid zat en hadden liever een jan tot dec-baantje ergens anders achter een computer”, zegt restauranthouder Bertus. “Ik snap dat zelf niet, maar goed. We moeten dus op zoek.”

In een van de vacatures is te lezen: als ideale kandidaat vind je het niet erg om thuis te zitten en kan je snel schakelen tussen werkend en werkeloos zijn. Daarbij moet je beschikbaar zijn voor een onbepaald aantal dagen in de week en minimaal een onbepaald aantal dagen in het weekend. En een mooi extraatje is de kans op een jaarlijkse ‘kerstvakantie’ van 4 weken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *