Studio Speld / Shutterstock

Persconferentie wordt gehouden vanuit kroeg, nu het nog kan

De persconferentie wordt vanavond gehouden in een bruine kroeg. “We gaan zo aankondigen dat het niet meer mag, dus we nemen het er nog even van”, zegt Rutte gelaten.

Achter Rutte, De Jonge en de gebarentolk staat een barman wat glazen te wassen. Hij kijkt niet op of om, doet gewoon z’n ding. Van z’n gezicht is noch treurnis, noch blijdschap af te lezen. Na een poosje luidt hij de bel. “Laatste ronde.”

De drie bewindslieden heffen het glas. Daarna verdwijnen ze stilletjes het donker in.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe….>>

http://www.webnet9.online

cer.

Reageer
gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe….>>

http://www.webnet9.online

ver.

Reageer