NOS Jeugdjournaal / Youtube.com

Nederlanders boos: ‘Waarom mogen teststraten wel openblijven met kerst en horeca niet?’

De beslissing om teststraten open te laten tijdens de feestdagen is in het verkeerde keelgat geschoten bij Nederlanders die liever naar de kroeg of het restaurant gaan. “Waarom mogen de teststraten wel openblijven en de horeca niet?” vragen zij zich boos af.

“In restaurants kunnen ze makkelijker twintig mensen op een veilige manier en met voldoende afstand ertussen kwijt dan die teststraten hoor”, vindt Sjoerd van den Diggel, die met kerst wil gaan eten in een lunchroom in Liempde. “Maar in de teststraten mogen ze gewoon lekker doen waar ze zin in hebben. Dat is meten met twee maten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Lieve schat,

je haalt mij de woorden uit de mond. Dat is heel riskant tijdens de heersende pandemie. Of heb je tevoren je handen gewassen met tachtig procent alcohol?

Veel liefs van jouw Dodo.
xxx

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer