Studio Speld / Casper Steenbergen & Shutterstock

Studio Speld / Casper Steenbergen & Shutterstock

Nieuwe trend deze kerst: airmetten

‘Iedereen zijn eigen mandje’

Voor mensen die het gourmetten en de kaasfondue helemaal zat zijn, is er nu iets nieuws op de markt: de gourfryer om heerlijk én gezellig te airmetten. Het is dé nieuwe en opkomende trend van deze kerst.

“Airmetten heeft veel voordelen: minder stank, het is gezonder en de afwas is veel korter”, zegt de bedenker van het idee. “Je hoeft ook veel minder goed op te letten, want je stelt gewoon de tijd voor het mandje in op het apparaat. Daarnaast blijft de gezelligheid van samen eten gewoon bestaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb u nu zoutvaatjes in de thee? of liever sambellagu? Het is me wat hoor met die schansrijders tegenwoordig, ja lekker een koekie, nou u wilt het niet weten, die ene wilde alleen blijven lezen, hij zat goed in het verhaal, ja joh uit 1957, zit die bladzijde dwars, wegsturen nee dat niet. Just right, just straight forward ahead, ja het beste had ie tot daar gelezen. Waarom het beste? Daar zijn de geleerden niet meer uitgekomen, na 1x was het uit, dubbel uit.

Reageer