NOS

Kroegbaas past openingstijden aan: ‘We gaan 23.00 uur open en 22.00 uur dicht’

‘In deze tijden moet je flexibel zijn’

De nieuwe coronamaatregelen zijn voor veel Nederlanders een klap, maar kroegbaas Gaston Vliert weigert om bij de pakken neer te gaan zitten. Hij speelt razendsnel in op de situatie en heeft direct na de persconferentie de openingstijden van zijn bar aangepast: “We gaan vanaf woensdag om 23:00u open en we sluiten iedere dag om 22:00u.”

Het zijn lastige tijden voor zijn bar ‘De Vliegende Kikker’, maar het is even niet anders, constateert Vliert. “Kijk, in deze tijden moet je juist als ondernemer flexibel zijn. Dat is ondernemersgeest, er alles aan doen om er ondanks alle beperkingen toch nog wat van te maken.”

Vliert hoopt dat iedereen de veranderingen respecteert en zijn best doet de maatregelen op te volgen. “Ik vind het echt belangrijk dat we luisteren naar de premier. Als hij zegt dat we om tien uur dicht moeten, dan gaan we om tien uur dicht. Punt. Alleen samen krijgen we corona onder controle.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In het kader van: ‘Alleen samen krijgen we corona onder controle.’ klinkt het als een redelijk argument van Gaston.

Moet kunnen.

Dit comment is mede mogelijk gemaakt door nagelstudio Nail dreamers. Een begrip in Duindorp.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer