Zak aardappelen voor snackbar hard bewijs voor ‘ambachtelijke’ patat 16 oktober 2020 door Jochem van den Berg De jute zak met aardappelen die bij snackbar de Pieper ligt is voor de eigenaar en de klant hard bewijs dat er ambachtelijke patat wordt geserveerd. Dirk (38) komt af en toe bij de Pieper en was diWord nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.
Linda20 juni 2nd, 2021 8829159 Bekijk mijn sexy poesje _ http://[email protected] Reageer
🚒 Hulp Bij Gebrekkig Frans oktober 17th, 2020 Nee-nee-nee, het is ‘patates frites’, gebakken aardappelen. Dus in de kern: aardappelen, ‘patates’ dus.
Humorloze kwal oktober 17th, 2020 Jongens, ik haak af hier. Is er eindelijk eens geen bericht over corona op De Speld, is het een zouteloze grap. Doe! Reageer
📬 Is Dat Wat? oktober 17th, 2020 Zoutpot op tafel. En van die vieze mayonaise, of wat er voor door moet gaan.
Ik Vraag Maar Even oktober 17th, 2020 Vlaamse frites schijnen iets héél bijzonders te zijn. Kan iemand uitleggen waardoor? Reageer
Loes Gent oktober 16th, 2020 Correctie van de titel om het voor zuiderlingen en met name Belgen duidelijk te maken wat de Amsterdamse Jochem van den Berg bedoelt. “zak patatten/èèrepel voor frieturen/frietkotten hard bewijs voor ‘ambachtelijke’ friet/gefrituurde patat” Reageer
🌷 Corrie van Hiernaast 🌷 oktober 16th, 2020 In plaats van ‘ambachtelijke’ patat kan de eigenaar van de patatzaak het beter ‘biologische’ patat noemen. Daarmee kun je beter scoren. Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment. Reageer
Horecateam zoekt gezellige horecatopper die van aanpakken houdt en niet schrikt van seksuele intimidatie
8829159 Bekijk mijn sexy poesje _ http://[email protected]
HET IS FRIET!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nee-nee-nee, het is ‘patates frites’, gebakken aardappelen.
Dus in de kern: aardappelen, ‘patates’ dus.
Jongens, ik haak af hier. Is er eindelijk eens geen bericht over corona op De Speld, is het een zouteloze grap. Doe!
Zoutpot op tafel.
En van die vieze mayonaise, of wat er voor door moet gaan.
Vlaamse frites schijnen iets héél bijzonders te zijn.
Kan iemand uitleggen waardoor?
Of is het eigenlijk gewoon hype?
Correctie van de titel om het voor zuiderlingen en met name Belgen duidelijk te maken wat de Amsterdamse Jochem van den Berg bedoelt.
“zak patatten/èèrepel voor frieturen/frietkotten hard bewijs voor ‘ambachtelijke’ friet/gefrituurde patat”
In plaats van ‘ambachtelijke’ patat kan de eigenaar van de patatzaak het beter ‘biologische’ patat noemen.
Daarmee kun je beter scoren.
Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.