Monkey Business Images / Shutterstock

Monkey Business Images / Shutterstock

Uit eten gaan nu goedkoper dan zelf boodschappen doen

Door de inflatie zijn de meeste artikelen in de supermarkt flink gestegen in prijs. Daarom is het vanaf nu voordeliger om uit eten te gaan dan zelf je boodschappen te doen. We hebben berekend dat je zelfs extra voordelig uit bent naarmate je meer gangen bestelt.

“Van de week was ik een dag buiten de deur eten en had netjes een 5-gangen diner verorberd. Tot mijn schrik was de bon van het eten lager dan de boodschappen die ik gister deed voor die dag”, vertelt Lola (32). “Ik heb daarom ook besloten om in plaats van een keer per week uit eten te gaan, maar een keer per week boodschappen te doen en voor de rest lekker mijn tijd in restaurants te vertoeven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat die worsten goedkoop (en smerig) zijn is niet relevant. Het gaat er juist om dat HOY-worst in een drie sterren restaurant goedkoper is dan bij de Jumbo. Lezen is kennelijk lastig voor onze zuiderburen.

gravatar

Over de oceaan vliegen is ook veel goedkoper dan zelf roeien (al die proviand die je dan moet inslaan!), dus dan moet je maar net een paar tofferds treffen op wier catamaran je mee mag liften omdat ze jou zo idealistisch vinden.

Reageer
gravatar

Je hebt gelijk oma, op de meeste foto’s zie ik gezonde, blije jongeren van hun leeftijd. De meeste artikelen gaan naar mijn indruk over hun uitgaan, eten, seks, feesten en elektronisch speelgoed. Het leven van mensen boven de veertig en zeker ouderen zoals wij, komen zeer zelden aan de orde.

Zullen wij maar overstappen naar Nieuwspaal, oma?

gravatar

Oma en opa hebben gelijk.

“Uit eten gaan nu goedkoper in restaurants” waarschijnlijk uit de reclame van Social Deal. Gekke naam overigens (NL maatschappelijke overeenkomst – SvdB).

Dat is leuk voor jong volk met een goed inkomen, maar hebben Jaap en Xara weleens gedacht aan mensen met jonge kinderen en mensen waarvoor gezond voedsel al lang te duur is?

gravatar

Oma, Opa en tante Sonja, ik ben het NIET met jullie eens. Er wordt juist te weinig geschreven over en voor jonge mensen, zoals tieners.
Ik vind dat De Speld teveel gaat over nare dingen, zoals politiek, oorlog, klimaat, corona enzovoorts.