Shutterstock - wavebreakmedia

Shutterstock - wavebreakmedia

De leukste shotjesbars om te bezoeken tijdens je lunchpauze

Je favoriete horeca wil je juist ook in moeilijke tijden steunen. Dat om 17.00 de deuren moeten sluiten, mag jou er dus niet van weerhouden om je lievelings-shotjesbar te blijven bezoeken. Want vanaf nu ga jij gewoon in je lunchpauze langs. 

Shots Shooterbar – de shotjesbar van Brabant
In Brabant zit je al kilometers dichterbij het goede Franse leven. En dat is te merken: Brabanders kennen die goede Bourgondische lifestyle ook. Voor een echt kwaliteitsshotje tijdens je lunchpauze ga jij dus langs Shots Shooterbar. Reken er maar op dat je hier een heerlijke Flaming Asshole kunt halen tussen twee meetings door. Santé. 

Chupitos, Amsterdam
Staat er een chique zakenlunch op de planning in de hoofdstad? Twijfel niet langer, en reserveer een barkruk bij Chupitos. Elk business contact zal onder de indruk zijn van deze locatie aan de bruisende Leidsedwarsstraat. Ga voor een shotje met metropolitaanse allure, zoals de Black Russian of Washington Apple.

Mobiele shotjesbar
Vergeet de bierfiets, de mobiele shotjesbar is het helemaal. Leuk voor een teamuitje, conferentie, of vergadering op locatie. Ideale shotjes? De Boswandeling of een Flugel. Ook handig om mee te nemen als je snel door moet naar je volgende meeting. 

Shotjes afhalen
In je lunchpauze shotjes atten tóch net te krap? Haal dan gewoon je shotjes af! Zo steun je toch de shotjesbar en kan je gezellig in de bedrijfskantine of het thuiskantoor genieten van verse Dropshot, Sambuca of Tequila. Proost.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *