Studio Speld

Studio Speld

Vrouw eet beschuit met gestampte muisjes om succesvolle abortus te vieren

De 22-jarige Tessa uit Aalsmeer had vandaag wat te vieren. Speciaal omdat haar abortus succesvol was verlopen, at ze vandaag beschuit met gestampte muisjes. “Het is een klein wondertje dat de hele operatie zonder complicaties is verlopen. Dat mag gevierd worden!”

De abortus verliep relatief snel. “Binnen een halfuur nadat alles begon, was het eruit”, verteld Tessa. “Je hoort ook weleens dat het mega lang duurt. Maar ik heb echt geluk gehad.” Haar vriend kon helaas niet aanwezig zijn om haar te ondersteunen. “Hij was naar de sportschool.”

Tessa wil de komende weken rustig aan doen. “Mijn lichaam moet herstellen en dan wil je gewoon lekker in je eigen cocon zonder te veel bezoek. M’n moeder komt zo wel even een beschuitje met gestampte muisjes eten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *