Shutterstock / LightField Studios

Shutterstock / LightField Studios

Simone voortaan vegetariër zodat ze nooit meer keuzestress heeft in restaurants

Een kippetje, rib-eye of toch liever de zalm? Elke keer als Simone (23) uit eten gaat, zit ze met de handen in het haar. Tot ze zag dat er vaak maar één of twee vegetarische opties op het menu stonden: “Er ging een wereld voor me open. Eindelijk klaar met die keuzestress terwijl je knallende honger hebt.”

Simone slaat de menukaart open. “Kijk eens aan, voor vega’s hebben ze hier alleen een walnotensalade. Nou, dan wordt dat het”’, vertelt ze enthousiast. Nog nooit heeft ze zo snel een keuze gemaakt in een restaurant. “Weet je hoeveel tijd en stress dat scheelt? En je krijgt er ook geen moeilijke vragen bij hoe je die walnoten gebakken wil hebben. Hoef ik ook nooit meer het woord rare uit te spreken. Chill!”

Wat het daadwerkelijk inhoudt om vegetariër te zijn, is voor Simone niet belangrijk. “Voordat ik bij een restaurant aankom heb ik altijd al mega veel honger. Dan is het toch totale tijdverspilling om ook nog eens die menukaart een uur uit te pluizen?” Ze adviseert daarom iedereen met keuzestress ook vegetariër te worden. “Het maakt het leven zó veel makkelijker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is zo jammer, dat het bericht met een foto van die mooie bril verloren is gegaan in de vrijwel ongelezen De Pin.

Ik adviseer om De Pin op te heffen en de berichten voortaan in De Speld te plaatsen.

Reageer