Shutterstock/Raul Mellado Ortiz

Shutterstock/Raul Mellado Ortiz

Daghap eigenlijk gewoon jaarhap

De daghap is meestal eigenlijk gewoon een jaarhap. Dat was de conclusie van een groot onderzoek in een uitzending van de Keuringsdienst van Waarde. Zij stellen dat er bij geen enkele horecaonderneming in Nederland nog een daghap te vinden is en deze is door getransformeerd naar een andere level.

“Nee het is over en uit met de daghap in ons land. We hebben gevonden dat deze in de loop der jaren is getransformeerd naar een weekhap, tot vervolgens een maandhap, en weer even later naar een kwartaalhap tot nu in zijn huidige vorm: de jaarhap”, zegt presentator Ajouad El Miloudi. “Maar ook de jaarhap is nog niet op zijn eindpunt. Zo kregen wij via via binnen dat er al ergens een decenniahap gevonden zou zijn, maar dat is nog niet bevestigd. Het is wachten op de eerste eeuwhap.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

inderdaad, het nieuws wordt nauwelijks meer gevolgd. Gevolg is volkomen oninteressante kletskoek.

Jammer “na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws.”

gravatar

U kunt uzelf gelukkig prijzen, Paulus Verkloot Steeds:

eveneens geldt dat vrijwel niemand behalve uzelf zich interesseert voor uw zelfdialogen..

U verkeer derhalve met uzelf in uitstekend gezelschap!

gravatar

Eveneens voor u geldt “dat vrijwel niemand behalve uzelf zich interesseert voor uw zelfdialogen*. Het produceren van ook maar een beetje humor is u niet vergund.

* Over uw uitvinding van “zelfdialogen”.
Met zelfs een minimum aan verstand had u moeten weten dat een dialoog een gesprek is met twee mensen. U bedoelt wellicht een monoloog.