Shutterstock wavebreakmedia

Shutterstock wavebreakmedia

Gewiekste man koopt nep-QR-code zodat horeca moet sluiten

De 23-jarige Jesse is de overheid weer eens te slim af. Hij heeft via Snapchat namelijk voor 600 euro een nep-vaccinatiebewijs gekocht, zodat de horeca over twee weken moet sluiten.

“Natuurlijk, zeshonderd euro is een flink bedrag. Maar je moet je bedenken dat ik hierdoor wel volledig onbeschermd ben en dat over twee weken de horeca dicht moet”, legt Jesse uit. Hij laat zijn QR-code voor de camera scannen door een verslaggever. “Sick he?! Hahaha.” Jesse geeft zijn vrienden een high five. “Het werkt gewoon! Kijk maar naar de persconferentie volgende week.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

?

Het idee is goed, maar de uitvoering vind ik matig, Volgens mij heeft Jesse (23) als doel enkele kroegen naar de filistijnen te helpen.

Matthijs, nu zit ik in tweestrijd:
– of ik heb gelijk,,
– of ik heb ongelijk.

Ik zou het voor de beoordeling op prijs stellen, als jij aan jouw stukje een slotalinea met toelichting toevoegt. Eerder kan ik geen sterren toekennen.

Reageer
gravatar

Als gevaccineerde corona patiënt mag ik van Hugo gratis en met een groen vinkje iedereen onder hoesten! Zaterdag lekker naar Ahoy! Laat die carnavsvierders maar thuis blijven, veel te gevaarlijk!

Reageer