Shutterstock: Monkey Business Images

Shutterstock: Monkey Business Images

Persconferentie morgen live uitgezonden in Belgische cafés

De persconferentie van morgen zal live worden uitgezonden in Belgische cafés. Dat blijkt uit een rondgang langs verschillende horecagelegenheden in Antwerpen, Gent en Brussel.

Naar verwachting zullen rond de 5 miljoen Nederlanders de grens oversteken om de persconferentie op groot scherm in het café te kunnen bekijken. “Je moet toch wat in deze tijd”, zegt Ada uit Best. “Als het hier niet mag, doen we het wel daar. Daar ben ik vrij makkelijk in en het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn, dus dan moet je het er maar van nemen. Er schijnt zelfs een bus te vertrekken vanuit het dorp. Hartstikke gezellig.”

Niet alleen Nederlanders kijken uit naar de persconferentie, ook veel Belgen laten weten zeker te gaan kijken. “Het is voor ons een van de belangrijkste persconferenties sinds het begin van corona. Ik heb afgelopen maand bijna net zo veel omzet gedraaid als in de twee jaar ervoor”, vertelt een eigenaar van een kledingzaak in Antwerpen. “Er staat echt wat op het spel.”

De caféhouders uit België pakken groot uit met veel randprogrammering op pleinen. Zo zijn er onder andere optredens van Snollebollekes, Mart Hoogkamer, Kabouter Plop en André Rieu.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je verzekerd bent en het is goedkoop, dan wil je er graag eens wat voor terug, dat is de hele corona-waan, het is goedkoop en dat is het enige benul van gezondheid.

Reageer
gravatar

Belangrijk bericht voor lui die met Prinsjesdag naar Den Haag willen gaan

De Gouden Koets wordt voorlopig niet meer door ons geliefde Koninklijk Huis gebruikt voor de rijtoer op Prinsjesdag of andere officiële gelegenheden voordat schokbrekers zijn aangebracht. Dat heeft onze geliefde Majesteit Willem-Alexander vandaag in een videoboodschap door mij en mijn 83 hoofdambtenaren geschreven tekst voorgedragen.

“Mijn onderdanen kunnen hun verleden niet herschrijven. Zij kunnen wel tezamen proberen ermee in het reine te komen. Dat geldt zeker voor de vreselijk streken die hun voorouders in het koloniale verleden hebben uitgehaald. De Gouden Koets zal pas weer kunnen rijden als ook de straat tussen weg van Paleis Noordeinde naar het Binnenhof daar klaar voor is. En dat is nu niet het geval”, aldus onze beminnelijke Staatshoofd.

Zie terug op: https://is.gd/BqYXfl

RijksVoorliegDienst (RVD)
Gravin mr Truus van Hier tot Gunder
Chef afdeling Koningshuis

Reageer
gravatar

Hé Sjefke, worden er ook HOY worsten geserveerd, dadde ge weet? Ik heb ook veel goesting, maar kan geen HOY worst meer bemachtigen (zijn met de Ollanders mee naar Olland). En een persconferentie zonder HOY worst is geen persconferentie.
Het alternatief wat Gonnie voorstelt valt natuurlijk meer onder de noemer humor.

gravatar

Op de voorgrond zien we aan de schedel van de neanderthaler hoe die twee keer zo hard zijn bek open kan doen als er niks aan de hand is.
Waarschijnlijk lijden ze zo’n honger in de ontwikkelingslanden omdat ze naast neuken geen hogere aspiraties hebben.

Reageer