Bitterballen in de kroeg betere motivatie voor vaccineren dan stervende mensen op IC

Bitterballen in de kroeg betere motivatie voor vaccineren dan stervende mensen op IC

Bitterballen in de kroeg betere motivatie voor vaccineren dan stervende mensen op IC

Sinds de invoering van de coronapas voor horeca is aangekondigd ziet de GGD een forse stijging in gemaakte vaccinatie-afspraken. Het mislopen van een bittergarnituurtje in de kroeg blijkt voor veel mensen het meest overtuigende argument om toch te vaccineren. 

GGD-woordvoerder Janine Hoekstra vindt het jammer dat deze strategie pas zo laat is ingezet: “Daar heeft Hugo de Jonge toch een verkeerde inschatting gemaakt. Er had vanaf het begin een brede campagne moeten liggen rondom bittergarnituur in al zijn facetten.”

Theo (53) is vandaag meteen een prik gaan halen. “Ze kunnen eindeloos beelden laten zien van stervende mensen in ziekenhuizen, maar die bamischijf pak je niet van me af. Hup die naald erin.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Walla deze Ree Actie is de goeiste want je moet je wel Vak Zineeren tegen Ko Vit dat is egt de vervelendste die Ko Vit hij kan je ziekmaken of doodmaken of nog erger en dan moet je hoesten en onder Leiden liggen en daar wordt niemand vrolijker van egt een rotzag die Ko Vit

gravatar

Stel je voor dat niet bittergarnituur, maar een onvervalste HOY (runder)rookworst met Luycks mosterd in het verschiet ligt!
Dan vliegt de vaccinatiegraad nog verder omhoog!
99% moet dan haalbaar zijn!

Reageer
gravatar

Wij wijzen er op ALLE produkten onder de naam ‘HOY’ UIT DE HANDEL zijn genomen vanwege aangetroffen bedorven paardenorgaanvlees.

In het bijzonder werden ook resten Ivermectin* aangetroffen.
Al is onduidelijk of dit uit de paarden of de consumenten afkomstig was.

*Paardenontwormingsmiddel, door kwakzalvers aanbevolen tegen corona.

gravatar

Alweer de deskundologen aan het woord van een instituut dat door chronisch geldgebrek en onderbezetting haar taken niet meer fatsoenlijk kan uitvoeren.
Wij negeren al jaren de mensen van de NVWA.
Bij HOY wordt uitsluitend varkens- en rundvlees gebruikt voor de productie van de overheerlijke worsten!
Voor paardenvlees verwijzen wij naar Slagerij Vos in de Oudestraat. Dé specialist voor paardenbiefstuk en paardenworst.

gravatar

Natuurlijk maken stervende mensen in het ziekenhuis weinig indruk, want het is maar helemaal de vraag wat de doodsoorzaak is. De smaak van een bamischijf is veel concreter.

Reageer