Shutterstock / UvGroup

Shutterstock / UvGroup

Jip (1) wil later als hij groot is gevaccineerd worden

Niet alle jonge baby’s en peuters weten het al, maar de 1-jarige Jip uit Urk wel: hij wil later gevaccineerd worden als hij groot is. De ouders van Jip denken dat hij nog wel bij draait wanneer hij ouder is, maar het jonge mannetje zelf ‘weet het zeker’ en kan het nergens anders over hebben.

“Later als ik groot ben wil ik gevaccineerd worden. Tegen kinkhoest, polio en het rotavirus. Maar natuurlijk ook tegen de mazelen, waterpokken en normale influenza. De keuze is reuze”, zegt Jip, die graag doktertje speelt en posters van zusters met prikken op de muur heeft hangen. “Ik geloof dat ik dat pas kan doen wanneer ik 18 ben, dus het is helaas nog even wachten. Ik hoop dat het er allemaal van komt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *