Horecabaas Sjoerd niet woedend: wat bezielt hem?

Shutterstock: Jacob Lund

Horecabaas Sjoerd niet woedend: wat bezielt hem?

Horecabaas Sjoerd is niet woedend. De eigenaar van café het Zonnetje in Boskoop omschrijft zijn huidige gemoedstoestand als “opgewekt”, “gezellig en “ronduit toppie”. Wat mankeert deze gek?

Hoewel zijn café alweer een maand volledig gesloten is, probeert Sjoerd er het beste van te maken: “Ergens begrijp ik die maatregelen ook wel. In de horeca vinden nou eenmaal veel besmettingen plaats. Nu kan ik op zaterdagavond naar Wie is de Mol kijken. Ik denk dat Welmoed de mol is. Mijn vrouw denkt Sahil. We maken er maar het beste van.”

Maar is hij dan niet WOEDEND? En zo ja: moet hij dan niet snel in een talkshow gaan zitten om iedereen te vertellen dat hij woedend is? Sjoerd meent van niet: “Wat schieten we er nou mee op om de onrust nog verder op te stoken? Die pandemie gaat er heus niet sneller door voorbij. Ik probeer gewoon te genieten van het leven, ondanks alle beperkingen. Vanavond is de laser-opdracht. Dat wordt weer één groot spektakel natuurlijk.”

Voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Robèr Willemsen is woedend dat Sjoerd niet woedend is. Hij roept op om Sjoerd te lynchen, zijn zaak in de fik te steken en zijn gezin te verdelen onder andere horeca-ondernemers die wel boos zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

O ja, dat geldt ook voor Robèr Willemsen en als moet ook zijn kornuiten van die horecaclub. De Sint huurt zo nodig wel cellen bij bij de benemérita (Buiten Madrid bekend als guardia civil).

gravatar

Massavormingspsychose is afhankelijk van bepaalde maatschappelijke voorwaarden.
Gezellige mensen.

Concordia. Als ze zeggen zo positief mogelijk zijn, dan gooien ze je er de volgende dag uit.

Reageer
gravatar

Ik ken nu meerdere mensen die je lang te vriend houden om je extra hard een schop na te kunnen geven zodra je ze vertrouwt. Dat noemen ze ontspanning. Ze sloven zich uit zich tegen alle anderen te excuseren die er niet toe doen.
Eigenlijk werkt het zo, daar draait de Apocalyps om.
Onverstandig om mij te imiteren, alleen ik heb de lange adem.