leeg terras

Ariadna de naadt / shutterstock.com

Horeca maakt zich klaar om terug te komen op uitspraak dat ze open gaan

Tientallen lokale horecaondernemers zeggen op 2 maart, tegen de coronamaatregelen in, open te gaan. De komende week maken ze zich klaar om een paar dagen van tevoren op de uitspraak terug te komen.

“We gaan het gewoon doen”, zegt horecaondernemer Sjaak Hoebema. “De voorbereidingen zijn al in volle gang. We zijn nog in overleg wie er wanneer afhaakt en wanneer we precies besluiten om toch maar gewoon netjes dicht te blijven. We moeten even flink aan de bak, maar het is ons de afgelopen drie keer ook gelukt. Ik heb er ongelofelijk veel zin in.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is geen enkele reden om niet nog even te wachten. Het vaccineren loopt als een zonnetje en inmiddels is 1,3% van de bevolking gevaccineerd. Nog heel even dus. Voor 2025 zijn we klaar! #Samennaardeeindstreep

Reageer
gravatar

Stavoren, February 25th 2021

Excellentie De Jonge,

U beweert dat “we voor 2025 “klaar” zijn. Ik heb het idee dat u geen rekening heeft gehouden met de 196 gevaarlijke varianten die vóór 2025 zullen zijn gevormd.

Wetenschappelijk verantwoorde verantwoording

Het is wetenschappelijk aangetoond dat Covid-19 snel muteert. We kennen nu al nieuwe verschijningsvormen in verscheidene landen.

Ergo, het is zeer waarschijnlijk dat in komende jaren ieder land zijn eigen gemuteerde versie zal hebben. De één nog gevaarlijk dan de ander. De komende eeuwen zal het nodig zijn om te blijven vaccineren tegen de corona-virus.

Is getekend,

Dr dipl-ing Lee Raar,
Professor philosophy
Stavoren University