Angelika Heine / Shutterstock

Angelika Heine / Shutterstock

Stan zit al 6 jaar in restaurant onbeperkt spareribs te eten

Al zes jaar zit Stan (23) onbeperkt spareribs te eten in een all you can eat restaurant. Hij is nog lang niet van plan te vertrekken. “Ik ben nog niet uitgegeten.”

Stan heeft inmiddels al drieduizend spareribs achter de kiezen. “En dat worden er nog veel meer”, lacht hij met zijn mondhoeken vol barbecuesaus. “Ik heb gekozen om hier onbeperkt te eten, dus moet ik door. Al krijg ik onderhand wel een beetje buikpijn.”

Het is volgens Stan heel bijzonder om zo lang in een ‘all you can eat’ te zitten. “Er komt hier geen ober aan de tafel staan die zegt: wil je de rekening? Alleen: wat mag het zijn?” En dus blijft hij maar bestellen. “Ik wist van te voren: als ik eenmaal binnenstap, ga ik nooit meer weg.”

Dat Stan stug aan zijn tafeltje blijft zitten wordt door het restaurant gelukkig beloond. “Kijk, ik hang daar met een certificaat aan de muur”, lacht hij. “Niemand heeft hier ooit zes jaar aan een stuk gegeten.” En daarom is hij ook niet van plan te vertrekken. “Drieduizend spareribs eten is blijkbaar ook een record. Ik wil niet dat iemand mij van de troon stoot. Dus doe mij nog maar een portie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *