Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

In dit restaurant kun je veilig uit eten in een windtunnel

Een nieuwe dining experience doet zijn intrede in Nederland: uit eten in een windtunnel. Het concept werd ontwikkeld aan de TU Delft en is ideaal voor bedrijfsuitjes of een romantisch diner bij kaarsl
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“… beste chefs van Nederland.” Was de chef van de redactie er ook bij?

Nee, want dit is weer zo’n amerikanisme waarin de De Speld befaamd is. In de V.S. heette vroeger een chef chief. Thans heet een Amerikaanse chef manager, helaas ook in ons land. Maar gelukkig heet in ons land een kok nog gewoon kok en in het V.K. cook.

Reageer
gravatar

Nog sterker: de foto had niet gemaakt kunnen worden. Camera, statief en fotografe waren mee naar buiten gevlogen het de tafel met alles erop en de beide aanzittenden.