Mavo, Shutterstock.com / Steve Garry, FLICKR

Eline kan na maandenlang plas ophouden straks eindelijk weer bij horeca pissen

De 24-jarige Eline uit Utrecht is sinds de horeca dicht is, niet meer naar de wc geweest. Maandenlang houdt ze noodgedwongen haar plas op. “Toen Rutte het woord ‘horeca’ tijdens de persconferentie uitsprak, plaste ik per ongeluk al een beetje”, vertelt ze opgelucht.

De eerste paar weken haar plas ophouden vond Eline erg pittig. “Gelukkig ontdekte ik tactieken voor mezelf waardoor ik bleef volhouden. Zo ben ik gestopt met hydraterende dagcrèmes en begonnen met elke ochtend een spons als ontbijt door te slikken. Vanaf dat moment werd het iets dragelijker. Mediteren over de Sahara werkte trouwens ook echt goed.”

Wildplassen ziet Eline namelijk niet zitten. “Met je blote reet in de openlucht hurken is niet zo mijn ding. Als je hartstikke nodig moet plassen, heb je toch geen puf om ook nog eens te gaan squatten. Je zit toch liever op zo’n ronde, warme wc-bril. Eerlijk is eerlijk.”

Tot 28 april blijft Eline in ieder geval mannen ontwijken. “Want als je hen ziet, denk je aan het feit dat zij wel overal onopvallend kunnen plassen. Dat kan ik er niet bij hebben, want ik moet tot die tijd juist vergeten dat plassen bestaat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *