Shutterstock - Dusan Petkovic

Shutterstock - Dusan Petkovic

Enorme chaos op Black Frimibo

Mensen verdrukken elkaar op weg naar de toog

Het is vandaag op veel plekken flink uit de hand gelopen op de Black Frimibo. De spotgoedkope prijzen zorgden voor menig stoeipartij. Op de meeste plekken was het veel te druk en mensen verdrukten elkaar op weg naar de toog.

In een café in Tilburg ging het bijvoorbeeld helemaal mis, zag kroegbaas Seth van Heukelum. “Zodra we de deuren openden doken de mensen over elkaar naar binnen en begonnen meteen te graaien. Toen ik goed en wel doorhad wat er aan de hand was, was het al te laat. Als wilde beesten doken ze op een doos flügel en begonnen flesjes uit elkaars handen te rukken. Het was een enorme bende.”

Om drukte te spreiden is de Black Frimibo vandaag al om 12:00u begonnen. Maar veel haalde dat niet uit. Zowel winkels, kroegen als kantoren klagen over bizarre taferelen. “Mensen krijgen een blinde vlek voor de ogen als ze kortingen zien”, constateert ondernemer Sientje Bakker. “Wij zijn eigenlijk maandag al begonnen met de Black Frimibo en het is de hele week ook rammend druk. Maar vandaag spant de kroon. We hebben zelfs al een ambulance moeten bellen toen mensen er lucht van kregen dat de laatste baco’tjes eruit gingen met 60% korting. Je kunt wel raden wat er toen gebeurde. Vreselijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie ook helemaal geen zwarte mensen op de foto. Dit is meer White FriMiBo. Wat een racisme weer. Alsof exotische mensen geen drugsgeld hebben om uit te geven.

gravatar

Jaap, om te beginnen is het niet Frimibo, maar FriMiBo.

Geen zinnig mens weet wat het vreemde woord betekent. Jij neemt zelfs niet de moeite om het woord te verklaren.

Het gevolg is dat ik voor dit artikel de sterren thuis houd.

Reageer