Het was een routineklus die eigenlijk geen naam mocht hebben.
Authentiek Oost-Indisch restaurant doet alsof het je bestelling niet hoort
In het verder oer-Hollandse dorp Tholen waan je je in restaurant Pangprik alsof je op Oost-Indische eilanden wandelt.
Schimmelend bakje spaghettisaus kan echt beter nog even achterin de koelkast blijven staan
Diep weggeschoven tegen het koelelement staat het bakje groen uitgeslagen rode spaghettisaus tenminste uit het zicht.
VN-klimaatrapport: voedselverspilling vanaf 2050 waarschijnlijk verleden tijd
Uit een nieuw optimistisch gestemd klimaatrapport van het VN-klimaatpanel IPCC blijkt dat voedselverspilling door maatregelen als aanhoudende droogte […]
Het ultieme comfortfood: een badkuip gesmolten kaas om hysterisch in te huilen
Een nieuwe hotspot in Den Haag serveert het ultieme comfortfood: een badkuip vol gesmolten kaas om hartstochtelijk in te huilen.
Jasmijn eet 8 van de 9 tapasgerechten op terwijl vriendinnen nog eerste hap moeten nemen
“... En de balletjes in tomatensaus.”
Courgette moet ongezonde boodschappen Gemma (23) maskeren
De 23-jarige Gemma heeft in haar boodschappenmandje twee zakken chips, vier zakken borrelnootjes, een fles cola, een witbrood, een pak hagelslag, een pizza Hawaii en twee flessen wijn liggen.
Cafés steeds creatiever met het verkopen van wat eieren voor €15
Hippe lunchplekken in heel Nederland zijn enthousiast bezig om creatieve manieren te vinden om te rechtvaardigen dat ze […]
Ben ik misselijk omdat ik te veel heb gegeten of omdat ik walg van hoeveel ik naar binnen heb gewerkt?
Heb je na het eten tijdens een serie per ongeluk een heel pak boterkoeken, een maxiverpakking M&Ms en een zak chips naar binnen gewerkt?
Schraalhans eindelijk ontslagen als keukenmeester
Het is welbeschouwd een wonder dat het nog niet eerder is gebeurd: Schraalhans is van zijn taak als keukenmeester ontheven.
Man ging aan verkeerde kant van de tafel zitten en nu moet hij de hele avond met iemands kennis praten
Wat een leuk etentje moest worden liep uit op een grote teleurstelling voor Robin Houtveen.
Huisgenoot heeft heel gevarieerde salade gemaakt in gootsteenputje
Goed nieuws voor Abel Kamphuis. De student Bedrijfskunde hoeft vanavond niet zelf te koken, omdat zijn huisgenoot Bernard al een heerlijke salade heeft gemaakt. Bernard heeft de salade opgediend in het gootsteenputje.
Oom Theo stopt reserve-rollade in tas voor het geval er geen vlees is bij kerstdiner
Oom Theo staat in de gang te rommelen en stopt een mooi gegaarde rollade in een weekendtas.
Met deze 4 kerstrecepten voorkom je dat mensen volgend jaar weer bij je willen komen eten
Voor veel mensen is het een lastige opgave: het kerstdiner.
Vrouw bewaart eten zodat ze het pas over twee weken weg hoeft te gooien
Denise Akkermans uit Velzen vindt het zonde om het eten dat ze teveel heeft gekookt weg te gooien.
NAVO-ontbijt belangrijkste maaltijd van de dag?
Veel mensen zijn ervan overtuigd dat het NAVO-ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is.
Kim at een hapje aioli en ruikt nu voor de rest van haar leven naar knoflook
De 20-jarige Kim heeft dit weekend haar stokbrood in aioli gedipt.
Voedselschandaal: smurfgehalte in smurfenijs vaak lager dan 20 procent
Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de hoeveelheid smurf in het populaire smurfenijs vaak maar 20 procent is of minder.
Oma’s speciale ovenschotel achteraf gezien Knorr Wereldgerecht
Als hij vroeger bij oma Riet ging logeren, verheugde Marco zich altijd vooral op één ding: haar beroemde ovenschotel.
Anton hielp de honger de wereld uit door onbeperkt tapas te bestellen en heel Afrika mee te laten eten
Anton Tegelen verdient wat ons betreft een lintje.