NAVO-ontbijt belangrijkste maaltijd van de dag?

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat het NAVO-ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Het legt een productieve basis, is goed voor het geheugen én heeft een positieve uitwerking op de veiligheid van de westerse wereld. Helemaal als je er met elkaar gezellig de tijd voor neemt.

Maar diëtisten wijzen ook op de risico’s van dit Noord-Atlantische ochtendmaal als er meteen zo veel zware kost ter tafel komt, zoals vandaag in Brussel. “Inderdaad, zo’n NAVO-ontbijt legt een flinke bodem,” erkent diëtiste Cynthia Mannheim van het Voedingscentrum, “maar als die verkeerd valt kan dat voor nare geopolitieke conflicten zorgen. Je kunt de dag maar beter beginnen met wat licht verteerbaars, zoals even terugblikken op de toetreding van Montenegro.”

Wel zijn bijna alle voedingsdeskundigen het erover eens dat het overslaan van het NAVO-ontbijt af te raden is. “Ga er in ieder geval eventjes bij zitten, ook als niet alle defensiebudgetten in gelijke porties op tafel staan. Wat je niet moet schuif je gewoon net zo lang over je bord heen en weer tot het wordt afgeruimd; je kunt later altijd nog met hangende pootjes langs de McDrive.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

L’article est de fausses nouvelles.
Même avant le premier déjeuner de l’ OTAN ce matin, Angela Merkel de Donald Trump a reçu du pain dans son assiette qu’elle n’écoute pas le leader mondial américain.

Vertaling van Frans Timmermans, Universeel Vertaler:

Het artikel is nepnieuws.
Al vóór het eerste NAVO-ontbijt vanochtend kreeg Angela Merkel van Donald Trump op haar bordje, dat zij niet luistert naar de Amerikaanse wereldleider.

• Reageer
gravatar

Het artikel is nepnieuws.
Zelfs vóór de eerste NAVO-lunch vanmorgen heeft Donald Trump’s Angela Merkel wat brood op haar bord gehad dat ze niet luistert naar de Amerikaanse leider van de wereld.

gravatar

Het was ronduit tenenkrommend op het journaal te moeten aanschouwen hoe de Stoltenberg Generaal van de NAVO zich bij het lege bordenontbijt als een worm moest kronkelen om de opperste ayatollah/penningmeester van de VS tevreden te stellen. ‘The Donald’ zat er bij of hij zojuist een kakkerlak onder zijn schoen (maat 52) verpletterd had.. DJ Trump is als een ware tsunami naar Europa gekomen. Gelukkig kunnen de Mexicanen zolang nog even over de Muur kijken. Van die man (dia zich voordoet als een intieme vriend van Poetin en Erdogan) gaan wij, in Europa, nog een héléboel plezier ondervinden. Want met zo’n vriend hebben wij geen vijand meer nodig. Roll out the barrels.

• Reageer
gravatar

Gelul allemaal. Duidelijk op de foto te zien het US-Navo ontbijt bestaat uit een glas gele drab. Niet gedacht dat Ome Donald zóveel glazen vol kon zeiken.

• Reageer