Shutterstock / Brian Friedman

Shutterstock / Brian Friedman

Even dimmen Swifties: deze 25 records heeft Taylor Swift allemaal niet in handen

Swifties wereldwijd steken weer eens de loftrompet omdat hun zingende sekteleidster weer een nieuw record in de hitlijsten te pakken heeft. Prima. Netjes. Lekker gewerkt, meid, maar deze 25 records heeft ze niet in handen. En zal ze waarschijnlijk ook nooit krijgen. Dus even dimmen, Swifties.

1. Om te beginnen staat de snelste goal in de Champions League aller tijden toch echt op naam van onze Roy Makaay. Suck it, Taylor.
2. De Burj Khalifa is nog altijd het hoogste gebouw ter wereld. De top van het gebouw bevindt zich op 828 meter van de grond. Met haar 1.80m komt de Amerikaanse superster niet in de buurt.
3. Linsey Lindberg is de wereldrecordhoudster voor meeste telefoonboeken verscheuren door een vrouw in 1 minuut. Zij kwam tot maar liefst 5 telefoonboeken. De bouw van Taylor Swift lijkt het onmogelijk te maken dit record af te pakken.
4. Het wereldrecord muesli snuiven? Niet op naam van mevrouw Swift.
5. Vaticaanstad heeft het record van kleinste land ter wereld op zijn naam staan. Ook dat record wordt lastig af te pakken.
6. Wat te denken van het record onder water picknicken: óók al ver buiten bereik van de Amerikaanse.
7. Het wereldrecord meest milieuvriendelijke persoon. We hebben zelf geen idee wie dit record bezit, maar Taylor hoogstwaarschijnlijk niet.
8. Oké, van het Olympisch record kogelstoten zou je misschien verwachten dat de Amerikaanse zangeres die medaille bezit. Maar niets is minder waar. Ze kan een poging wagen deze zomer, maar wij zetten ons geld niet op haar in Parijs.
9. Wie de allergrootste taco ter wereld wil eten, hoeft ook niet aan te kloppen bij de vriendin van Travis Kelce.
10. Het wereldrecord 100 meter sprint is nog altijd in handen van de Jamaicaan Usain Bolt. Met een tijd van 9.58 sec lijkt hij dit record nog wel even te behouden.
11. De oudste persoon ooit is Française Jeanne Louise Calment, die in 1997 op 122-jarige leeftijd overleed. Mag jij raden wie er nog mijlenver achter ligt.
12. De meeste soepstengels eten in één minuut? Haar niet bellen.
13. De meeste artikelen ooit geschreven voor De Speld. We gaan het niet tellen, maar de teller van Taylor staat op nul. En we zullen ook niet zwichten voor haar pogingen.
14. Roger Moore heeft het vaakst de rol van James Bond op zich genomen. Hij kwam tot 7 films. Als de Amerikaanse dit record wil verbreken, zal eerst gekozen moeten worden voor een vrouwelijke James bond en moet zij daarnaast nog in 8 films verschijnen. Wij achten de kans klein.
15. De 8-jarige bram heeft nog altijd het wereldrecord zaklopen onder de 10 jaar op zijn naam staan. Swift is inmiddels al ruim de 30 gepasseerd en dus wordt het een onmogelijke opgave dit record te verbreken.
16. Meeste goals in de Eredivisie: good old Willy van der Kuijlen.
17. Als er één record is dat Taylor Swift nooit verpulverd heeft, dan is het wel het record achterstevoren hink-stap-springen.
18. Grootste mannelijke artiest ooit? Nee hoor, dat is nog altijd Michael Jackson.
19. Wat dacht je van de meest populaire concertfilm ooit? Godver, die is wel van haar.
20. Alles leuk en aardig, Swifties. Maar de langst zittende paus zal ze echt niet worden. Hoe goed ze ook zingt.
21. De grootste mond ter wereld heeft Philip Angus. Toegegeven, hij komt net als mevrouw Swift uit Pennsylvania.
22. De grootste hond ter wereld dan? Nope. Dat is de Deense dog Freddy. Hij is 1,03 meter hoog en als hij op zijn achterste poten staat, meet hij maar liefst 2 meter en 29 centimeter. Wat wou ze daar tegen doen?
23. Velen vragen het zich af: wie heeft de allerbeste Jan Boskamp-imitatie in huis? Spoiler: geen Amerikaanse zangeres met een gênant grote ecologische voetafdruk.
24. Het langste applaus ter wereld, waarom zou je dat doen? Om records te verbreken natuurlijk. Taylor vertikt het. In tegenstelling tot radio-sidekick Joe Stam en een Ugandese kerk.
25. Bier mengen met de smaak van schoenzool. In veel studentensteden een delicatesse. Maar de snelste schoenadt staat in de verste verte niet op naam van Taylor. Leef toch een beetje, meid.
26. Langste lijst met wereldrecords die Taylor Swift niet heeft? Daar kunnen we onszelf mee feliciteren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

27. De meeste toepassingen van een HOY-worst. Taylor Swift komt niet verder dan nuttigen (en vervolgens overgeven) en de HOY-worst in allerlei lichaamsdelen (ver)stoppen. Dat zijn zulke normale toepassingen dat Swift nog ver van een record verwijderd is.

Reageer