PRO SHOTS / Imago & Shutterstock / Brian Friedman

PRO SHOTS / Imago & Shutterstock / Brian Friedman

Wilders trekt Yesilgöz’ loyaliteit aan Nederland in twijfel nu blijkt dat ze een dienaar van Taylor Swift is

Opnieuw een rel tussen Geert Wilders en Dilan Yesilgöz nu undercoverbeelden zijn opgedoken van de VVD-leider bij een speciale bijeenkomst voor leden van het genootschap van Taylor Swift. “Voorzitter, ik vraag me af of Yesilgöz’ loyaliteit aan Nederland nog wel op gaat nu zij een dienaar van Swift blijkt te zijn.”

Yesilgöz’ reactie was louter verontwaardigd. “Voorzitter, dat ik een Swiftie ben betekent nog niet dat ik geen patriot ben. Ja, ik hou van Swifts muziek, ja we brengen af en toe rituele offers aan Taylor, maar doe ik ook niet dagelijks mijn stinkende best om immigranten verdacht te maken en onze jongens in blauw te prijzen?”

Voor Wilders is het antwoord voor nu afdoende, maar als hij het merkt dat Yesilgöz Swifts doelen boven die van het landsbelang stelt, hij ‘haar rauw lust’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *