Shutterstock / Brian Friedman / Gints Ivuskans

Shutterstock / Brian Friedman / Gints Ivuskans

Ook Taylor Swift steunt nu Ruttes kandidatuur als NAVO-topman

Na de Amerikaanse president Joe Biden heeft ook Taylor Swift haar steun uitgesproken voor Mark Rutte als secretaris-generaal van de NAVO. Ze deed dat na een wedstrijd te hebben bijgewoond waarin haar vriend American Football speelde.

“Dit is erg goed nieuws voor Ruttes kandidatuur”, zegt NAVO-kenner Wenslau Kauberger. “Swifts woord is goud waard in de kringen en gremia waar het er voor Ruttes benoeming toe doet. Swifties zitten namelijk overal.”

Of dit ook goed of slecht nieuws is voor China is niet helemaal duidelijk, maar één ding is zeker: “Poetin mag op zijn tellen passen, iedereen die de steun van Swift geniet, heeft het leger van een boel landen achter zich staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fans Lana del Rey sluiten zich aan bij F.C. de Kampioenen, lampionnen optocht is toch afgezwaaid vanwege zwierige penseelstreken, klassieke muziek laatste ware hit, vrouw eindigt functie zoals gewenst. Oui mais non de paraplu, sturzen war es mit regen, ganz kan nicht untrue operiozone generale di magisovlua parisol: Paradise (2016) uit 2000 nee die niet. Perspectief proper weiss aus siehen gekannt. Nur franzosisch parlez moi. Par non fugue oui une aperitief, classementc de rien.

Reageer