NOS

NOS

Rutte geeft zichzelf een 6,5 en Joey Veerman een 8

In een afscheidsinterview met het Jeugdjournaal beoordeelde vertrekkend premier Rutte zichzelf met een 6,5 en Joey Veerman met een 8. “Misschien een 8,5.”

De nieuwbakken NAVO-baas liet nog één laatste keer een licht schijnen op zijn prestatie als Nederlandse premier, en die van Veerman als Nederlandse middenvelder. “Ik was zelf dertien jaar actief in mijn rol en Joey slechts een dik half uur in zijn rol. Als je ziet welke stempel hij in zo’n korte tijd wist te drukken op de wedstrijd, dan vind ik dat imponerend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In een nutshell: gebakken lucht voor en van de telegrafio bühne en armoede voor de rest, binnenkort ook buiten Nederland. Kun je mooie rapporten overschrijven en debatterio tot je een ons weegt. Dat ons klopt dan weer niet. Sterkte daarbuiten met de demagogiek in een NLP jasje gegoten en een appel en een fiets. Joe staat al volledig te bufferen. Leader and result vervangio immediatio. Poetin is de liefste vader van de hele wereld. En wenst iedereen a merry Christmas (vermoed ik dan).

Reageer
gravatar

Im from australia, i think mark is the hottest man to ever exist i rate him a 10. Soon he will be a hot nato international daddy anyways soon i will move to the nl to date mark im 13

Reageer