Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / Shutterstock AI / DirkVG

Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / Shutterstock AI / DirkVG

Rutte blij dat hij iedere dag gewoon op zijn opgevoerde fatbike naar Brussel kan

De kogel is door de kerk: Mark Rutte wordt de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO. Omdat hij nu een stukje langer bezig is met naar werk komen, heeft hij van Sophie Hermans speciaal een opgevoerde fatbike cadeau gekregen.

De oud minister-president is maar wat blij met zijn cadeau: "Hiermee kan ik gelijk laten zien dat ik echt een jongen van het volk ben gebleven. Daarnaast heb ik Orbán en Erdoğan moeten beloven dat ik dicht bij mezelf zou blijven.”

Rutte vervolgt: "Echt een gaaf ding! Het was wel even wennen. Zo heb ik een paar ongelukjes veroorzaakt, maar niets ernstigs. Gelukkig ben ik diplomatiek onschendbaar. Daarnaast is er nog een ander voordeel: nu ik toch een fatbike heb kan ik een stukje omfietsen om een lekker appeltje langs de weg te kopen en alsnog op tijd komen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *