shutterstock.com/Andrey_Popov

Schimmelend bakje spaghettisaus kan echt beter nog even achterin de koelkast blijven staan

Het tupperware bakje met daarin de inmiddels woekerende spaghettisaus van 11 januari – oorspronkelijk een gefruit uitje, wat zorgvuldig ontvelde tomaatjes, gehakte olijven, een lepel kappertjes en een blik tonijn – kan volgens Lisa voorlopig echt beter nog even achterin de koelkast blijven staan.

“Ik weet heus wel dat koelkasten eigenlijk bedoeld zijn om dingen in te bewaren die je ooit nog hoopt te gaan eten, maar dit is voorlopig echt de beste plek,” weet Lisa heel zeker. Diep weggeschoven tegen het koelelement staat het bakje groen uitgeslagen rode spaghettisaus tenminste uit het zicht.

Lisa hoopt de verplaatsing van het bakje te combineren met een verhuizing in de nabije toekomst, waarbij ze de koelkast met dichte deur op straat kan laten zetten door een van haar vrienden. “Tot die tijd is de onderste glasplaat echt verreweg de beste plek voor dat bakje spaghettisaus.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *