Shutterstock / Goskova Tatiana

Anton hielp de honger de wereld uit door onbeperkt tapas te bestellen en heel Afrika mee te laten eten

Faith in humanity restored!

Anton Tegelen verdient wat ons betreft een lintje. Hij heeft namelijk de honger de wereld uitgeholpen en het mooiste is: het kostte maar € 21,95. Zijn geniale oplossing? Anton bestelde onbeperkt tapas in tapasbar Pinoccio en liet heel Afrika mee-eten.

“Ik dacht eerst even aan onbeperkt sushi, maar dat was twee euro duurder en ik houd zelf niet zo van rauwe vis”, lacht de weldoener. “Bovendien vullen tapas beter. Het is wel grappig om de verschillen per regio te zien. Somaliërs kiezen massaal voor de huisgemaakte albóndigas, terwijl Congolezen gek zijn op manchego met Castiliaanse kweeperengelei.”

Klein minputje: de Afrikanen moeten hun drankje wel zelf betalen. “Kraanwater wordt niet geserveerd bij Pinoccio”, waarschuwt Anton. “Maar goed, ik heb nooit beloofd dat ik de dorst de wereld uit zou helpen. En bovendien staat in het park hier om de hoek een openbaar kraantje.”

De eigenaar van Pinoccio is wel blij met de media-aandacht die zijn zaak heeft gekregen door de stunt van Anton. “Ik kreeg vanmiddag meteen een telefoontje uit Jemen of we morgenavond 27 miljoen tafels vrij hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is net zo’n geniaal idee als het idee om alle plastic rietjes te bannen. Het past binnen de domme ideeënwereld van linkse gekkies.

Heeft Anton Tegelen al subsidie aangevraagd?

Corrie.

Reageer
gravatar

Corry van Hiernaast,

Ik zal jou zo kort mogelijk uitleggen, dat de sociale ideeënwereld niet dom is. Kort mogelijk, want anders begrijp je het niet.

Kun je het nog volgen?

Dom is een relatief begrip, dus iets wat je moet vergelijken, bijvoorbeeld iemand is pas dom als anderen slimmer zijn.

Kun je het nog volgen?

Het klimaatprobleem wordt door 98 % (dat is 98 van de 100) van de deskundigen (mensen die er verstand van hebben) erkend. Is het ontkennen van het klimaatprobleem door ondeskundige rechtse dromers, verstandig?
Wel nee, ze steken hun klop in het zand (ze doen of ze van niks weten)!

Kun je nog volgen?

gravatar

Nog wat

Rechtse lieden vinden het normaal dat voor hun welvaart arme mensen worden uitgebuit, vooral in landen waar mensen van minder dan honderd keer jouw WW-uitkering moeten leven.

Kun je het nog volgen?

gravatar

Nog iets

De rechtse markteconomie (de “wijsheid” dat inhaligheid belangrijker is dan eerlijk delen), levert een enorme inkomensafstand tussen arm en rijk op. Is dat wat jij wilt in jouw armzalig kamertje in Den Haag? Jij betaalt het gelag (de kosten)!

Kun je het nog volgen?

Kortheidshalve laat ik hierbij.

gravatar

@ Sli sli de Slimmere, waarheidsvinder.

Zo is dat, iedere keer wanneer je een mening geeft die niet past in het kader van de linkse gekkies gedachtewereld wordt je afgeschilderd als dom en een Wildersaanhanger.

Ze zien zichzelf als de weg en de waarheid.

Corrie.

gravatar

Er zijn (paspoort)Nederlanders die in de alinkloessif hun bord volscheppen en vervolgens 80% ongebruikt terzijde schuiven.
Vervolgens niets eens opruimen. Vermoed ik hoor.

Reageer