Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Koert en zijn maten gaan dit weekend weer lekker aan de Ozempic om keihard af te vallen

Koert en de makkers hebben er zin in: ze gaan dit weekend gierend hard aan de Ozempic. “Afvallen als een malle, we gaan knallen.” De gasten hebben het al helemaal uitgetekend: zaterdag vroeg op de dag toedienen en voor het inkickt nog een banaantje om de dag door te komen. “Je moet altijd vooraf wat eten, want als je het begint te voelen, heb je écht geen zin meer in een banaantje man.”

Voor Koert weegt het plezier van de trip ruimschoots op tegen de gevaren en morele afwegingen ervan. “Kijk, je moet blijven nadenken. Je wil misschien bijvoorbeeld intuïtief snel bijpakken, maar daar kan je natuurlijk beter mee wachten tot je echt wat voelt of merkt.”

Een goede voorbereiding is ook belangrijk. “Ik neem zelf bijvoorbeeld een zonnebril mee. Niet omdat Ozempic iets met m’n ogen doet, maar omdat ik die mooi vind staan. Verder denk ik na over wat ik graag met mijn vrienden wil bespreken, want we kunnen zonder honger soms wel urenlang gesprekken met elkaar voeren.”

Over de lange termijn-gevolgen maakt Koert zich geen zorgen. “Niemand weet echt zeker wat de langdurige gevolgen zijn. Dus geen nieuws is goed nieuws, toch?” Tientallen diabetespatiënten hebben inmiddels gemeld zich ook te willen aansluiten bij Koert en zijn maten, maar daar is zijn huis helaas te klein voor.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *