X / Eva Vlaardingerbroek

X / Eva Vlaardingerbroek

Eva Vlaardingerbroek durft te zeggen wat velen in de jaren dertig dachten

Je kan zeggen wat je wil van Eva Vlaardingerbroek, ze durft in ieder geval te zeggen wat men in de jaren dertig al dacht. Dat zegt nazi-speech-expert Edoardo Fratelli. “Vlaardingerbroeks speech tijdens de conservatieve CPAC-conferentie was echt een eye opener voor mensen die bijna honderd jaar geleden leefden”, zegt hij.

“Inspelen op en opwekken van diepe haat en angst voor vreemdelingen, het idee dat Europa degenereert door de toestroom van bruine mensen, de ondergang van het avondland – haar speech was echt even thuiskomen voor mensen die rond 1900 zijn geboren en leefden in een wereld waar nog geen Holocaust had plaatsgevonden.”

Toehoorders van de speech in Hongarije en commentatoren op internet waren woest enthousiast over de betrekkelijke frisheid van Vlaardingerbroeks ideeën. “Met de kennis van nu, met wat er tijdens de Tweede Wereldoorlog allemaal wel niet gebeurde dankzij fascistische ideeën zou je kunnen denken van: ’nou, moet dat nou?’, maar als je je voorstelt dat je in de jaren dertig van de twintigste eeuw leeft, radio een fonkelnieuw medium voor je is en fascisme gewoon nog een fris idee, wat is er dan mis met iemand die oproept tot het opnemen der wapens tegen een vaag gedefinieerd, zuiver door racisme gevoed vijandbeeld? Let’s fucking go toch?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De gevolgen van onze (NL + EU) ‘slappe’ beleid en naïviteit.
NL + EU word overspoeld met radicale mensen en in het bijzonder onze “geliefde” GL, dat willen NL + EU terug brengen naar de 19de eeuw!

PIM FORTUIN R.I.P. – heeft alles voorgespeld, maar NIEMAND naam hem serieus, iedereen was tegen. Wij zien nu de consequenties.

Wilders met zijn PVV de GROOTSE partij in NL, en opnieuw wij zien dat niemand wil naar hem luisteren, iedereen wet veel beter! HAHAHA……
Onze economie ga hard achterruit, en NIET door Ukraine (die is allen een excussssss), maar vanwege onze “open grenzen” beleid.

Wakker worden – NL is vol! NL voor Nederlanders!

“Make Holland great again”

P.S. – Ik ben zelf een immigrant van Egypte maar voor mij de mensen stroom is veel te veel. Wakker worden voordat het te laat is.

Reageer