Shutterstock/photocosmos1

Shutterstock/photocosmos1

Hongaren kiezen toch maar weer voor de man die al die EU-subsidies binnenharkt

Hoewel de peilingen een nek-aan-nek-race voorspelden, heeft de Hongaarse premier Viktor Orbán met overmacht de verkiezingen gewonnen. Veel Hongaren besloten toch maar weer op de man te stemmen die al twaalf jaar lang forse subsidies van de Europese Unie weet veilig te stellen.

“Eerlijk gezegd heb ik het persoonlijk niet zo op Orbán”, zegt Balász Dombi (43) uit Debrecen. “Dat gedweep met Poetin, de manier waarop hij met de media en de oppositie omgaat, die idiote aanvallen op George Soros. Maar we kunnen dat geld uit Brussel hier in Hongarije goed gebruiken en hij harkt dat telkens toch maar weer binnen. Met nieuwe leiders moet je afwachten of dat zo blijft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Ad, Hongarije heeft geen meerderheid aan christenen, maar aan katholieken die nog weten wat Onze Heilige Vader in het Vaticaan echt wil.

Onze Paus zegt in Zijn Heilige Stoel dat Hij niets tegen lhbtiq+ heeft, anders zullen nog veel meer gelovigen de kerk verlaten. Maar in Zijn Heilig Hart is Onze Heilige Vader vreselijk tegen lhbtiq+ en dat weten de Hongaren evenals de Polen.

gravatar

Ik verwacht binnenkort weer een nieuwe spoorlijn naar mijn buitenhuis te openen.
En een openbaar zwembad voor iedereen die Orban heet of daardoor uitgenodigd is.

Niks tegen de Europese Unie!

Reageer
gravatar

De EU betreurt het dat we nog jaren moeten wachten op lessen in genderidentiteit in het Hongaarse basisonderwijs. En ook van het uitdelen van gratis huizen aan arabieren zal er voorlopig wel niks komen.

Reageer
gravatar

Iedereen houdt van Debrecen. Dat is een feit. Vraag maar aan Red van Rednex, hij zingt erover in zijn tophit Old Pop in an Gak

Reageer
gravatar

Omdat hij niet mee wil doen aan de omvolking naar zwart Afrika, moet hij weg.
De Amerikanen konden er niet meer om heen, de negers kregen te veel politieke macht en ze waren te groot in getal, ze hebben er alles aan gedaan hun rancune weg te halen door hen die nog nauwelijks konden denken en volkomen astraal zijn als gelijken te behandelen door de immigratie uit Afrika af te dwingen zodat iedereen even debiel wordt. Maar zo is de onschuld van de zwarten wel weg; ze zijn verantwoordelijk voor de eindeloze invallen en ontwrichting van alle landen in de wereld.
Dit is het centrale beleid van de EU.

Reageer
gravatar

Sinds de negers stemrecht kregen is het buitenlands beleid van de VS steeds agressiever en leugenachtiger.

gravatar

Zodra ze er allemaal uitzien als de Cubanen gaan de grenzen ook hier dicht doen om hun ‘eigen volk’ te beschermen. Immers ze neuken volgens (meest opgelegde) politieke modellen zonder enige kennis of zelfkennis, behalve als het te laat is. Hoe donkerder hoe duisterder. Als je de trekken niet kan onderscheiden, moeten ze zichzelf op een andere manier, op gevoel en de tast (in je onderbroek) kenbaar maken. Daarbij, omdat iedereen uniek moet zijn is een handvol schreeuwende anarchisten verantwoordelijk voor de fobie.

gravatar

9/11. Inside job?
Iedere presidentskandidaat moet eerst uitleggen dat hij geen racist is.
Mensen herkennen elkaar aan hun uiterlijke gelijkenis. Zo konden de terroristen makkelijk door de poortjes de VS binnenkomen, niemand zag iets verdachts aan de duistere koppen.

gravatar

Als de 1 procent blanken die nog over is in bepaalde gemeenschappen zichzelf beschermen en groupe zijn ze racist. Zo moet de toekomst eruitzien van (Groen)Links.

gravatar

Amerikanen vertelden me omdat de Russen een lagere levensstandaard hebben en ze dus weinig te verliezen hebben ze gevaarlijker zijn en sneller een oorlog beginnen. Dat is ook van toepassing op de Amerikanen.

gravatar

Politieke modellen, omdat er geen echte eenheid tussen de eigenzinnige volken van de EU kan ontstaan, worden ze vermengd met Arabieren en Afrikanen om de super-egoïstische goorheid van het gewenste kapitalisme te creëren van een VS van Europa.

gravatar

GEESTELIJKE INVALIDE WEER ONTSNAPT
Reageer absoluut niet op zijn gevaarlijk gezwam

Een zeer gevaarlijke geestelijk invalide die zich Maitreya noemt, is ontsnapt. Hij is zeer gevaarlijk. Hij beledigt ernstig uw gezond verstand en tast derhalve uw gemoedsrust aan.

Laat hem dus met rust. Waarschuw uw medelezers.
Verwittig ogenblikkelijk de moderator.