Monkey Business Images / Shutterstock.com

Man ging aan verkeerde kant van de tafel zitten en nu moet hij de hele avond met iemands kennis praten

Wat een leuk etentje moest worden liep uit op een grote teleurstelling voor Robin Houtveen. De Haarlemmer was in het restaurant zonder na te denken op een stoel gaan zitten. “Heel stom van me. Mijn vrienden zaten aan de andere kant van de tafel, maar dat besefte ik pas toen ik al zat.” Dat werd dus een avondje doorbrengen met de collega van de vriendin van zijn vriend die hij voor het eerst zag.

Aanvankelijk probeerde Robin nog met het gesprek van zijn vrienden aan de andere kant van de tafel mee te doen. “Ik lachte extra hard mee als er blijkbaar iets grappig gezegd werd, maar dat hoorden ze niet. En Zoë, zo heette ze geloof ik, was toen ook net aan het vertellen over haar terminale hond dus daar ben ik maar mee gestopt.”

Nadat Robin na vier uur tergend saaie gesprekken wist te ontsnappen en zuchtend thuis aankwam, stuurde hij nog snel een appje naar de groep voor hij in slaap viel: “Was leuk jongens, gauw weer!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tegenwoordig kun je ook met je telefoon de aandacht trekken van je tafelgenoten, zelfs als ze aan de overkant zitten! Gewoon een dom Youtube-filmpje laten draaien en het volume hoog zetten. Iedereen houdt dan van jou.

Reageer
gravatar

Zucht, ik ken dat gevoel …

Een verkeerde klik op een webpagina en ik ben beland op een obscure website. Vervolgens mag ik reaguren op de vage kennissen van die website. Zucht, wat een kwelling …

Maar jongens, het blijft leuk. Tot het volgende artikel!

Reageer
gravatar

Gaat dit over de inseminatie van mannen?
Ach, de mensheid heeft zaad en eierstokken waar hanen over kraaien.

Nee, dan liever genieten van Duinzand in het kruis..