Studio Speld

Courgette moet ongezonde boodschappen Gemma (23) maskeren

De 23-jarige Gemma heeft in haar boodschappenmandje twee zakken chips, vier zakken borrelnootjes, een fles cola, een witbrood, een pak hagelslag, een pizza Hawaii en twee flessen wijn liggen. Om bij de kassa niet over te komen als een ongezond persoon, heeft ze er een courgette tussen gelegd.

“Zo’n courgette verandert volgens mij toch hoe mensen kijken naar wat jij allemaal op de band legt. Een courgette kan vanalles betekenen. Dat je een courgettesoep gaat maken, bijvoorbeeld. Of dat de courgette voor jou is en de ongezonde boodschappen voor je huisgenoot. Een courgette is in ieder geval niet iets wat mensen kopen die op een woensdagavond in één zitting 2300 calorieën aan aardappelzoutjes en frisdrank naar binnen schuiven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *