Het ultieme comfortfood: een badkuip gesmolten kaas om hysterisch in te huilen

Een nieuwe hotspot in Den Haag serveert het ultieme comfortfood: een badkuip vol gesmolten kaas om hartstochtelijk in te huilen. Perfect voor de brakke dag of als je het leven in zijn geheel niet meer ziet zitten!

Bij binnenkomst slaat de geur van hete tranen en dierlijk vet je direct in het gezicht. Overal zijn knusse hoekjes gemaakt waar jij als comfortfoodie ongestoord je schedel tot bloedens toe tegen de muur kunt rammen. En, omg, de milkshakes zijn er zo groot dat er twee hele mensenhoofden in passen. Zie jij jezelf met je bestie al bellenblazend een paniekaanval smoren in deze goodness?

Maar de echte showstopper is natuurlijk de badkuip met sissende kaas. Schroei je opperhuid aan flarden in de bubbelende zuivelmassa, terwijl je je kreten om aandacht en liefde smoort in een bijtring. Na afloop schraapt de bediening de kaasresten van je lijf en fluisteren ze ‘ach gossie’ in je oor.

Dus: sta jij emotioneel aan het randje van de afgrond? Dan is deze graftent helemaal iets voor jou.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kon even niet goed uit mijn woorden komen. Ik bedoel dus dat Simoon duidelijk een tikkeltje sadistisch is.