Shutterstock / Ollyy

Shutterstock / Ollyy

Emoties? Zo kom je er vanaf!

Heb jij weleens last van ‘emoties’ of misschien nog wel erger… ‘gevoelens’? Bleh! Heel vervelend. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Met de tips in dit artikel kom je al een heel eind.

Ontkenning
Negeren, negeren, negeren. Doe alsof je emoties niet bestaan en negeer ze volledig. Makkelijk en effectief.

Grijp naar de fles
Wij zeggen altijd: Probleem’n? Poar neem’n! Betrap je jezelf op een potje janken? Trillen je handen van de stress? Giet jezelf gewoon helemaal vol. Wodka, jenever, bier, alles werkt wel. Tot je niks meer voelt.

Stop vervelende dingen die gebeuren in je leven gewoon in laatjes
Word je vader ziek? Laat je moeder het gezin in de steek voor een jongere man? Niet die baan gekregen waar je al jaren op hoopt? Stop het gewoon weg ergens in een laatje. Zet bij elke belangstelling naar je welzijn je grootste glimlach op en zeg dat alles op rolletjes loopt. ‘Nog nooit zo happy geweest baby!’

Breek dingen
Ruzie met je vriend of vriendin? Last van borrelende woede of ontwrichtend verdriet? Praat er niet over maar ram iets in elkaar. Dit kan verschillen van een stapel servies tot gewoon de auto van je ex. Als je maar lekker schade kan aanbrengen. Binnen no time ben je weer de apathische knaap die je altijd was.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *