CandyBox Images/Shutterstock

Schraalhans eindelijk ontslagen als keukenmeester

Het is welbeschouwd een wonder dat het nog niet eerder is gebeurd: Schraalhans is van zijn taak als keukenmeester ontheven. Het management van hotel De Kat van Huis heeft dat vandaag besloten.

“Schraalhans was natuurlijk een begrip”, zegt directeur H. Worst. “Zijn naam ging zowel binnen als buiten ons vakgebied vaak over de tong. Maar na de zoveelste Yelp-review over de karigheid van het eten, moesten we toch onze conclusies trekken. Het is verdrietig dat we zo’n trouwe werknemer de de deur moeten wijzen.”

Voor Schraalhans zelf is zijn ontslag droef, maar ook een opluchting. “Ik was die negativiteit rondom mijn naam eigenlijk ook wel beu. In terugblik lette ik misschien ook wel te veel op de centjes, en niet genoeg op de smaak. Maar ja, het zit erop nu.”

Wat hij precies gaat doen weet hij nog niet, maar hij ziet een mooie taak voor zichzelf weggelegd in de zorg.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *