Het is een van de populairste groenten van Nederland: de komkommer. Maar kun je ook van zo’n lekkere sappige snack genieten zonder [...]
Wetenschappers: ‘Geen kokos op nieuwe planeet’
Er is geen kokos aangetroffen op de recent ontdekte planeet Proxima b bij de ster Proxima Centauri. Volgens wetenschappers is kokos in geen enkele vorm mogelijk op de planeet [...]
Onbevestigde berichten: ‘Vanavond broccoli’
Verschillende bronnen, onder wie papa, melden dat er vanavond broccoli op tafel staat.
Dwaze Hawaiiaan bestelt ‘pizza schiermonnikoog’
Kahikilani Kahananui maakte dit weekend de dwaze beslissing om in de plaatselijke pizzeria een ‘pizza schiermonnikoog’ te bestellen [...]
De nieuwste foodrage: zelf boterhammen smeren
Er lijkt geen einde te komen aan de populariteit van zelfgemaakt voedsel. Na het thuisbrouwen en zelf fermenteren […]
Welke pizza’s kunnen we nog eten als de Italiaanse banken omvallen?
Een groot aantal Italiaanse banken verkeert in een diepe crisis. De vraag is nu: welke pizza’s kunnen we nog eten als de financiële sector onderuit gaat?
Shakespeariaans drama in koelkast
De koelkast is een schouwtoneel, op zijn planken ontvouwt zich een tragedie van Shakespeariaanse proporties
Spijtgevoelens na het eten van een saucijzenbroodje: kom je er ooit vanaf?
‘Waarom heb ik dit rare broodje met ongedefinieerd vlees ook alweer gekocht?’
Dyslectische cafébezoeker overleden aan overdosis brie
Een 52-jarige man uit Enschede is vannacht in café De Hopman overleden aan een overdosis brie.
Man ziet Rutger Bregman in tosti en wordt overtuigd voorstander van het basisinkomen
Het was het moment dat zijn leven veranderde.
Vlaams dorpje Honing-Mosterd maakt zich zorgen over TTIP
Over de hele wereld zorgt het vrijhandelsverdrag TTIP voor bezorgdheid.
Man vindt eten niet scherp genoeg als hij er niet aan overlijdt
Als hij niet op de intensive care belandt is het geen goede maaltijd geweest. Voor Arno is zijn eten pas scherp genoeg als hij eraan overlijdt.
Vriend die altijd kreeft bestelt stelt voor om pot te maken op vakantie
Robin (23) zit een weekje in Barcelona met zijn vrienden Jimmy en Peter.
Voedingsdeskundige: ‘We eten te zout, te vet, onvoldoende zout en niet vet genoeg’
Voedingsdeskundige Arco Giskes rekent af met enkele hardnekkige mythes over voeding.
Dit gebeurt er met je lichaam als je een cavia hebt gegeten
De meeste mensen weten wel dat een cavia niet het meeste gezonde voedingsmiddel is om te eten.
Man smult van krachtige, zoute soep, helaas was het jus
Hij dacht een kopje stevige soep te hebben gegeten.
Man schreeuwt zijn biefstuk medium rare
Waarom zou je nog een fornuis gebruiken als je je voedsel ook gaar kunt schreeuwen?
Deze vrouw las het recept niet goed door en nu moet ze 8 uur lang op de marinade wachten
Lam in yoghurt koriander-munt marinade om 4 uur ‘s nachts klaar
86% van vrijmibo’s eindigt in primitieve zoektocht naar eten
Wat begint als een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek af te sluiten, eindigt in ruim 86% van de gevallen in een primitieve zoektocht naar voedsel.
Kok pleurt berg rucola op elk gerecht
Jacco van der Wiel (40) is al zeven jaar kok in Italiaans restaurant Palermo in Nieuwegein.