86% van vrijmibo’s eindigt in primitieve zoektocht naar eten

Borrelaars al snel bereid om te moorden voor quattro stagioni

Wat begint als een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek af te sluiten, eindigt in ruim 86% van de gevallen in een primitieve zoektocht naar voedsel. Dat blijkt uit onderzoek van evolutiepsycholoog Petra Laar.

Laar beschrijft het patroon van de typische borrelaar op de vrijdagmiddag. “Het begint als een joviaal samenkomen, vervolgens komen mensen in een onbestemd vacuüm terecht tussen gezelschap en honger. Rond half negen zie je het dunne laagje beschaving eraf gaan. Wat om tien uur overblijft is een treurig hoopje mens dat klaar is om iemand met een knots te lijf te gaan voor een quattro stagioni.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, vroeg of hooguit iets later draaien die vrijmibo’s toch weer uit op groepssex; die inleidende vreettochten zijn alleen maar verdekte preludes op het grovere werk. Denk maar aan La grande Bouffe en Het Diner.

Reageer
gravatar

Oh, bij onze Siemens vrijmibo’s kommt erst das Fressen und dann die Moral. “Die Liebe” is iets dat per week en per keer one-on-one uitonderhandeld moet worden.

gravatar

Ik typ dit -ongezien- vanaf het toilet, tijdens onze vrijmibo. Kan iemand me alsjeblieft een lekkere Döner komen brengen want ik moet nog even door. Geld speelt geen rol!

Reageer