Man vindt eten niet scherp genoeg als hij er niet aan overlijdt

'Ik wil het gevoel hebben dat mijn hoofd explodeert'

Als hij niet op de intensive care belandt is het geen goede maaltijd geweest. Voor Arno is zijn eten pas scherp genoeg als hij eraan overlijdt. “Ik wil het gevoel hebben dat mijn hoofd explodeert, anders heeft de kok zijn werk niet goed gedaan.”

Arno is van jongs af aan al een kritische eter, scherp eten luistert heel nauw: “Eigenlijk moet je bij het ruiken al hartkloppingen krijgen. Tijdens het koken proef ik altijd even of het al op smaak is. Als ik dan niet meteen een rolberoerte krijg weet ik dat er nog wat pepers bij moeten. Pas als ik de linkerhelft van mijn gezichtsveld kwijt ben weet ik: perfect.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als hij nu pure capsaïcine eet ben ik benieuwd of hij het kan na vertellen. Mocht die dat overleven, dan is al het eten flauw voor hem, gezien het niet pittiger kan.

Reageer
gravatar

Arno moet gewoon ff bij ons in de keuken komen kijken, zo scherp heeft-ie het van zelangzalzeleven nog niet gegeten. Onze zure bermbommen zijn een delicatesse, we vergasten er op bruiloften en begrafenissen hele volksstammen mee. En als de wind goed staat gaat ook het opblaasrestaurant mee tegen de vlakte. We serveren een smaakvolle entré, plofoesters met gerookte granaat-garni als sfeerverhogers en als hors-d’oeuvre geclusterde brisante sambaballen, met een scherp/bittere nasmaak afgemaakt met mosterdgas. Daarbij natuurlijk een goede huiswijn van Chateau Khalasnikova, met tonen van bruine aarde en bloedgroep O negatief. Aarzel niet langer en kom genieten van onze vergastronomie in Maelbeek, Antwerpen of Catablan in Parijs. Binnenkort openen wij een filiaal in Amsterdam.

Reageer
gravatar

Men neme 5 kg madame Jeanette en die snijdt je heel fijn. Hup in een pannetje op het vuur en in laten koken tot je alleen de vaste stof nog over hebt.

De vaste stof op een spiegeltje en met een scheermesje tot fijn poeder versnijden.

Dan in ieder neusgat ongeveer de helft van het geheel.

20 seconden geen ademhalen! Hou vast, hou vast, en los.

O, ja; niet vergeten vooraf het ziekenhuis te bellen.

Reageer