Man smult van krachtige, zoute soep, helaas was het jus

'Het smaakte in eerste instantie voortreffelijk'

Hij dacht een kopje stevige soep te hebben gegeten. Maar het was jus wat Bertus verorberde. “Het smaakte in eerste instantie voortreffelijk”, zegt hij. “Een rijk palet aan aroma’s en tinten bruin. Ossenstaartsoep, vermoedde ik, een waar de schenkel misschien wel dagen in had lopen trekken”, aldus Bertus. Het zwijnig nat dat hij lustig slurpte was echter vette jus. Zijn adem ruikt nu een beetje naar gehaktbal.

“Toen ik erachter kwam vielen een aantal dingen wel op hun plaats ja. Het was inderdaad aan de zoute kant, en ook vrij vettig. Ook snap ik nu waarom er erwtensoep over de rollade zit. En zou u me nu dan even willen excuseren – ik begin erg misselijk te worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niettemin moet toch ook worden vermeld dat deze verzilverde juskom keurig gepoetst was met Glim zilverpoets.. Dit exemplaar was ooit een topstuk “Tussen kunst en kitsch”. De lepel met medaillon is nog gebruikt door Edmond Dantès bij zijn ontsnapping uit Duivelseiland. De saus ziet er uit alsof hij al eens is gegeten en had een maagzuur aroma.

Reageer
gravatar

Dit is niks. Ècht gebeurd bij een horeca-etablissement in Zwolle, onderscheiden door de Bandenfabriek met de hoogste score:
Een gast drinkt zijn fingerbowl met warm water en citroentje leeg en zegt als de gastheer weer arriveert: “Heerlijk!”.

Reageer
gravatar

Gaaaaap… Wijlen Koningin Wilhelmina heeft ooit een gast uit Verweggistan op die manier uit de brand geholpen. Gast dronk fingerbowl leeg, men keek raar waarop Willemien zonder aarzelen haar fingerbowl leegdronk. Om het gezicht van de gast te redden. Deze flauwe grap zal een verbastering zijn en mist wat onze Willemien had: klasse.
Al met al een behoorlijk mislukte reactie. Doe maar niet meer reageren zolang de speld nog bestaat. Lucky TV is leuk en op JoeTjoep zonder DWDD te bekijken. Wij genieten van Lucky TV. Deze flauwe ongein mag ook 1 x per jaar op Koningsdag: na het kantklossen bijvoorbeeld.

gravatar

hier valt nu ook wat op zijn plaats mijn adem ruikt standaard naar een natte hond die door een asbak is gerold toch eens beter opletten wat ik eet als ik een vreetkick heb terwijl ik stoned ben

Reageer
gravatar

Beste Roland,

Wilt u in het vervolg rekening houden met de dyslectische lezers. U bent namelijk amper te begrijpen.

gravatar

wat is dat toch lamlending (mmm, lamsvlees) als mensen zich storen aan internettaalgebruik. Corr3ct3 zinsbouw is zo jaren 90!

gravatar

Ikzalhetnogsterkervertelleninterpuntieisniethetenigedatzwaarovergewaardeerdishetzelfdegeldtvoorspatiestussendewoordeninookdatkosteenheleboelmoeiteomallemaalintetikkenenwaaromzoujealsofhetzoniettelezenzouzijnalleenluiemensenklagendaaroveromdatzeteluizijnomeenbeetjemoeitetedoenbijhetlezenhallobentuereigenlijknog